aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΧρύσης: «Άλλοι παίκτες της Α’ Κατηγορίας δεν δέχονταν»

Χρύσης: «Άλλοι παίκτες της Α’ Κατηγορίας δεν δέχονταν»

Στο ομαδικό πνεύμα που επικρατεί στην Καρμιώτισσα στάθηκε ο Χρύσης Μιχαήλ μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση που βρήκε την ομάδα των Άνω Πολεμιδιών να χάνει με 2-1. Ο Κύπριος τεχνικός χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είχαμε απέναντι μας μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να κάνεις εύκολα λάθη. Κάποια αβίαστα λάθη μας άφησαν πίσω στο σκορ. Το θετικό είναι η αντίδραση των παιδιών. Καταφέραμε να σηκώσουμε κεφάλι και να δημιουργήσουμε. Παλέψαμε και προσπαθήσαμε να κερδίσουμε έναν βαθμό. Ποτέ δεν βρίσκω δικαιολογίες, όμως είχαμε πολλές απουσίες. Εφτά παίκτες ήταν εκτός συν ο Μαλεκκίδης που έφυγε. Δεν το λέω σαν δικαιολογία όμως αντιλαμβάνεστε πως το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Έχουμε περάσει μέσα στα αποδυτήρια το κλίμα που χρειάζεται μία ομάδα ο ένας να συμπαραστέκεται στον άλλο. Θα προσπαθήσουμε στα τέσσερα παιχνίδια, να καταφέρουμε να μαζέψουμε όσους βαθμούς χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία. Η νίκη της Ανόρθωσης ήταν δίκαιη. Είχαμε κι εμείς τα καλά μας διαστήματα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Ετοιμαζόμαστε για τους τέσσερις τελικούς με πρώτο τελικό το ματς του Σαββάτου».

Για το γεγονός ότι δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν στη β’ κατηγορία και κατά πόσο επηρεάζει: «Σίγουρα επηρεάζει γιατί ακούμε διάφορα. Προσπαθούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι. Ο στόχος μας είναι να αποφύγουμε τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Για τα προβλήματα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και αν είναι αιτία για τραυματισμούς: «Πολλοί τραυματισμοί προέρχονται από τις εγκαταστάσεις. Υπάρχει μία βοήθεια τις τελευταίες μέρες, δεν είναι καθημερινό. Αναγκαζόμαστε κάποιες μέρες να είμαστε σε άλλα γήπεδα. Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου. Άλλοι παίκτες της Α΄ Κατηγορίας δεν θα δέχονταν… Έχουμε πει ότι θα μείνουμε ένα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μας δίνουν κάποιες βοήθειες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ