aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Γιάννου κάνει το αναμενόμενο

ΑΕΛ: Ο Γιάννου κάνει το αναμενόμενο

Πολλές θα είναι οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ, σε μια προσπάθεια να αλλάξει επίπεδο και να μπορέσει να είναι διεκδικητική αφού τις τελευταίες δύο σεζόν έμεινε στα ρηχά. Ο Παναγιώτης Γιάννου, που είχε πλήρη εικόνα του έμψυχου δυναμικού, θέλησε από την αρχή να πάρει σκούπα, δείχνοντας την έξοδο σε ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν.

Άλλωστε, ήταν οφθαλμοφανές ότι για μπορέσει η ΑΕΛ να προχωρήσει μπροστά και να αποφύγει την κάκιστη εικόνα των προηγούμενων δύο σεζόν θα πρέπει να αλλάξει πολλά. Το οικονομικό είναι ένα ζήτημα, στην προσπάθεια να προσθέσει στο ρόστερ της παίκτες ποιότητας, όμως οι γαλαζοκίτρινοι δείχνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν. O Μέντες Μορέιρα, πάντως, με ανάρτησή του σημείωσε ότι έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ «λόγω της κατάστασης στον σύλλογο». Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Φαμπρίς Κα, του οποίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο τέλος του μήνα.

Ο τεχνικός διευθυντής, αλλά και η διοίκηση, είναι σε αναμονή της απόφασης του Κρις Κόλμαν για ανάληψη ή όχι της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ. Επικρατεί αισιοδοξία ότι, ο Ουαλός τεχνικός θα απαντήσει καταφατικά και σύντομα θα βρεθεί στην Κύπρο για τις υπογραφές και μαζί με τον Γιάννου να χτίσουν την ομάδα για τη νέα σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση, στην ΑΕΛ θα στρέψουν την προσοχή τους σε εναλλακτικές λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ