aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τη Δευτέρα η καθοριστική σύσκεψη για το «Στέλιος Κυριακίδης»

Πάφος FC: Τη Δευτέρα η καθοριστική σύσκεψη για το «Στέλιος Κυριακίδης»

Ντόρα Χριστοδούλου

Καθοριστική εκτιμάται ότι θα είναι η σύσκεψη που συγκαλείται την Δευτέρα στον ΚΟΑ με πρωτοβουλία του επικεφαλής του Οργανισμού, Γιάννη Ιωάννου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σύσκεψη θα προσκληθούν όλοι οι φορείς της Πάφου σε μια προσπάθεια να κωδικοποιηθούν οι θέσεις και απαιτήσεις όλων των πλευρών και να δρομολογηθεί τελικά η μελλοντική μορφή και διαχείριση του σταδίου της Πάφου.

Η σύσκεψη της Δευτέρας ακολουθεί τις εξελίξεις που επιταχύνθηκαν το τελευταίο διάστημα με πρωτοβουλία του αντιπροέδρου και βουλευτή Πάφου του ΔΗΚΟ, Χρύσανθου Σαββίδη και την θετική στάση που πλέον επιδεικνύει ο ΚΟΑ μετά τον διορισμό του κ. Ιωάννου στη θέση του προέδρου του. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο κ. Ιωάννου επισκέφθηκε, επικεφαλής κλιμακίου του ημικρατικού οργανισμού, την Πάφο και εξέτασε επί τόπου την σημερινή κατάσταση του Στέλιος Κυριακίδης, καθώς επίσης και άλλων αθλητικών χώρων της Πάφου.

Την αναγκαιότητα να δει ο ΚΟΑ με θετικότερο πλέον τρόπο το πάγιο αίτημα της Πάφου για αναβάθμιση των αθλητικών της υποδομών, όπως έχει κατά κόρον συμβεί με άλλες περιοχές, όπως η Λεμεσός, επεσήμανε κατά τις επαφές των τελευταίων μηνών και ο κ. Σαββίδης και οι φορείς της Πάφος FC της οποίας οι ξένοι επενδυτές έχουν πολλάκις τονίσει την ετοιμότητα τους να καλύψουν το κόστος των έργων που θα μετατρέψουν στο στάδιο της Πάφου σε ένα υπερσύγχρονο στάδιο.

Η παρουσία του Γιάννη Ιωάννου στην ηγεσία του ΚΟΑ έχει αλλάξει το κλίμα προς το θετικότερο στην Πάφο, αφού τα δείγματα που ήδη έδωσε με την ανάληψη των καθηκόντων του κρίνονται πολύ ενθαρρυντικά. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, η σύσκεψη που συγκαλείται στη Λευκωσία την Δευτέρα αντιμετωπίζεται από τους φορείς της Πάφου ως η τελική ευθεία για αναβάθμιση του στάτους του Στέλιος Κυριακίδης, πολύ περισσότερο σήμερα που η κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο και η παρουσία της σε ευρωπαικές διοργανώσεις δημιουργεί και ένα πλαίσιο υποχρέωσης όλων για αναβάθμιση των όσων αφορούν στο ποδόσφαιρο της επαρχίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ