aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΣυνέχεια στο Πρωτάθλημα Ράλλυ με το Ράλλυ Φοινικούδων – Λάρνακας το Σαββατοκύριακο

Συνέχεια στο Πρωτάθλημα Ράλλυ με το Ράλλυ Φοινικούδων – Λάρνακας το Σαββατοκύριακο

Με το Ράλλυ Φοινικούδων – Λάρνακας συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου 2024 το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ το οποίο διοργανώνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου (ΚΣΑ) αποκλειστικός εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) για όλη την επικράτεια της Κύπρου.

Πρόκειται για το δεύτερο αγώνα της χρονιάς μετά από αυτόν της Λευκωσίας που έγινε το Φεβρουάριο. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 13:00 το Σάββατο, 25 Μαΐου από την Πλατεία Ευρώπης ενώ ο τερματισμός θα γίνει στον ίδιο χώρο την Κυριακή στις 18:00. Ο αγώνας περιλαμβάνει συνολικά οκτώ ειδικές διαδρομές μικτής επιφάνειας, ενώ καλύπτει 480 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 101.18χλμ είναι αγωνιστικά.

Η λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει 25 πληρώματα και όπως είναι φυσικό ξεχωρίζουν τα τρία πληρώματα των αυτοκινήτων τύπου R5. Πρόκειται για τους πρωταθλητές και νικητές στον πρώτο αγώνα Γαλαταριώτη / Ιωάννου (Volkswagen Polo), τους Π. Γιάγκου / Νικολάου (Hyundai i20) που ήταν δεύτεροι και τους Ζήνωνος / Χριστοφή (Citroen DS3) που εγκατέλειψαν στην πρεμιέρα.

Έπονται επτά πληρώματα RC2 και συγκεκριμένα:

  • Νέστωρος / Καλλής (Mitsubishi Lancer Evo X)
  • Ποσείδιας / Χρυσοστόμου (Mitsubishi Lancer Evo X)
  • Κ. Λαός / Στυλιάνου (Mitsubishi Lancer Evo ΙX)
  • Χριστοδούλου / Ανδρέου (Subaru Impreza N12)
  • Πετρίδης / Χριστοδούλου (Mitsubishi Lancer Evo ΙX)
  • Κοκίας / Μακρίδης (Mitsubishi Lancer Evo ΙX)
  • Γ. Γιάγκου / Γεωργίου (Mitsubishi Lancer Evo ΙX)

Οι Νέστωρος / Καλλής ήταν στο βάθρο του αγώνα της πρεμιέρας.

Στη δικίνητη κατηγορία (2WD) θα δούμε, μεταξύ άλλων, τους Ζ. Μανώλη / Κ. Ευριπίδου (Peugeot 208) και Δ. Παρέλλη / Α. Παπανδρέου (Renault Clio).

Το Σάββατο (25/5) θα λάβουν χώρα οι διαδρομές Smartway Δορυφορικός και Klimacontrol Πετροφάνι στις 13:53 και 14:46 αντίστοιχα και θα επαναληφθούν στις 16:49 και 17:42, αντίστοιχα. Την Κυριακή (26/5) έχουμε τις διαδρομές APK Capac Auto Parts Καλαβασός και Di Capilla Σταυροβούνι στις 10:33 και 11:31, αντίστοιχα, και το δεύτερο πέρασμα στις 13:39 και 14:37, αντίστοιχα. Το Σέρβις Παρκ του αγώνα είναι στο ΓΣΖ.

Toν αγώνα διοργανώνει ο η Λέσχη Αυτοκίνητου Λάρνακας μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου.

Χορηγός του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2024 είναι τα λιπαντικά ENEOS Motor Oil και η Psaltis Auto Parts ενώ μεγάλος χορηγός του αγώνα της Λάρνακας είναι η Honda – Γαλαταριώτης.

Υποστηρικτές του αγώνα ειναι οι Sabelt, Di Capilla Seaside Stories, ΕΚΟ – Πρατήριο Αθηένου Kυριάκος Π. Ποιητής, klimacontrol, ESSO – Λιμνιώτης, Floros Stylianou (motors) ltd, Smartway Motors LTD, Tofalli Construction & Development και alpinestars.

Περισσότερες πληροφορίες στο cyprusautomobileassociation.com/ και στο facebook.com/cyprusautomobileassociation και στη σελίδα της Λέσχης Αυτοκινήτου Λάρνακας στο Facebook.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ