aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο SDNA έχει... κλειστό τον Μασούρα στην Ομόνοια

Το SDNA έχει… κλειστό τον Μασούρα στην Ομόνοια

Για προχωρημένες συζητήσεις της Ομόνοιας με τον Γιάννη Μασούρα κάνει λόγο το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του SDNA, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται. Όπως σημειώνεται, ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Αστάνα είναι έτοιμος να… στρίψει το τιμόνι του προς Κύπρο και Λευκωσία.

Πρόκειται για 27χρονο που παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας (μπορεί να αγωνιστεί και ως χαφ), τον οποίο γνωρίζει καλά ο Γιάννης Αναστασίου. Αυτός ήταν, άλλωστε, που τον πήρε και στην Κηφισιά το καλοκαίρι του 2023. Στην ομάδα των βορείων προαστίων έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και πήρε μετεγγραφή στην Αστάνα. Υπό τις οδηγίες του Αναστασίου έπαιξε σε 13 ματς, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ, ενώ στην ομάδα του Καζακστάν κατέγραψε οκτώ συμμετοχές.

Ο Μασούρας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Παναχαϊκή, ενώ το 2018 μεταπήδησε στη Λάρισα. Από εκεί πωλήθηκε έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον οποίο ωστόσο ποτέ δεν καθιερώθηκε. Έπαιξε μόλις σε τρία ματς, ενώ δόθηκε δανεικός σε Γκόρνικ Ζάμπρζε και Σπάρτα Ρότερνταμ. Αγωνίστηκε επίσης για ένα εξάμηνο στη Μιεντζ Λέγκνιτσα, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για την Κηφισιά.

Το δημοσίευμα:

Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον 27χρονο δεξιό μπακ. Το δρομολόγιο Καζακστάν – Κύπρος είναι έτοιμος να ακολουθήσει ο Γιάννης Μασούρας.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ που μεταπήδησε στην Αστάνα τον περασμένο Φεβρουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ομόνοια κι όλα δείχνουν πως θα στρίψει το τιμόνι προς την Λευκωσία.

Με την Αστάνα είχε συνολικά 8 συμμετοχές, ενώ πιο παλιά έπαιξε σε Γκόρνικ (25 συμμετοχές), Πανιώνιο (22 συμμ.), Κηφισιά (21 συμμ.) Σπάρτα Ρότερνταμ (19 συμμ.), Μιέντζ (14 συμμ.) Παναχαϊκή (14 συμμ.) Λάρισα (12 συμμ.) και Ολυμπιακό (3 συμμ.).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ