aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Έτοιμος να φέρει καλύτερους από τον Εκπολό

Απόλλων: Έτοιμος να φέρει καλύτερους από τον Εκπολό

Το μήνυμα του Φάνου Κιννή, που ανέφερε πως ενδέχεται να προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις.

Μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ για σύναψη συνεργασίας με τον Εκπολό, στον Απόλλωνα εξέφρασαν την ενόχλησή τους, με τον Φάνο Κιννή να τονίζει πως, ενώ ο ποδοσφαιριστής τους έδωσε να καταλάβουν ότι ήταν έτοιμος να υπογράψει μαζί τους παρενέβη η ομάδα της Λάρνακας.

«Πάγια πολιτική μας, είναι να μην επεμβαίνουμε σε ποδοσφαιριστές που είναι σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα τους για ανανέωση. Από ότι φαίνεται, για άλλους αυτό δεν ισχύει» είπε χαρακτηριστικά ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα. Τόνισε ότι, δεν παρακαλούν κανένα και θα έρθουν πολύ καλύτεροι από τον Εκπολό.

Από την ομάδα της Λεμεσού έχουν ήδη αποχωρήσει δέκα ποδοσφαιριστές, ενώ ενδέχεται να μεγαλώσει ο πιο πάνω αριθμός. Με τον Βαλμπουενά, οι κυανόλευκοι έχουν μιλήσει, όμως δεν έγινε πρόταση για την ώρα.

Στο κεφάλαιο προπονητής, εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη βδομάδα. Προφανώς στον Απόλλωνα θέλουν πρώτα να τερματιστεί η συνεργασία με τον Ματσίν και ακολούθως να επισημοποιήσουν τη συνεργασίας του με τον Γκούλα. Ο Σλοβάκος τεχνικός δουλεύει ήδη για την επόμενη μέρα στην ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ