aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑντεμπάγιο Αντελέγιε ο πρώτος

Αντεμπάγιο Αντελέγιε ο πρώτος

Σεφτέ στις μετεγγραφικές κινήσεις έκανε το Παραλίμνι. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Παπέττας ενημέρωσε για την προσθήκη του 23χρονου τερματοφύλακα, Αντεμπάγιο Αντελέγιε.

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπέττας:

Για της προσθήκες: «Η πρώτη μας προσθήκη είναι π Αντεμπάγιο Αντέλεγιε. Πρόκειται για 23χρονο τερματοφύλακα, από το Νιγηρία. Τον στηρίζουμε με αρκετές ελπίδες, είναι το Άλφα και το Ωμέγα για εμάς. Είναι διεθνής έπαιξε σε φιλικά και επίσημα. Ελπίζουμε να μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Να είναι ανάλογη και η συνέχεια».

Για το ροστερ: «Ο προπονητής εξέτασε και αξιολόγησε το ροστερ μας. Οι αποφάσεις δεν οφείλονται μόνο στις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες. Έξι από αυτούς δεν συνεχίζουν. Κάποιοί ποδοσφαιριστές από αυτούς εχουν κουβαλήσει την ομάδα μας. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και στην προσωπική τους ζωή».

Για την νέα χρονια: «Δίνουμε τη δυνατότητα σε νεαρούς ταλαντούχους τόσο Κυπριος όσο και ξένους. Μας ενδιαφέρουν οι Κύπριο και ξέρουμε τους στόχους μας. Θα κινηθούμε για κάλους Κυπρίους ποδοσφαιριστές. Μπορεί να προκύψουν και άλλες αποχωρήσεις. Στης 3 Ιουνίου έρχεται στην Κύπρο ο προπονητής μας».

Πόσες μετεγγραφές περίπου: «Ακριβής αριθμό δεν ξέρω. Να δούμε αν θα προωθήσουμε και από της ακαδημίες αλλά σιγουρά θα εντάξουμε αρκετούς. Αλλά τα δεδομένα σε β’ και α’ κατηγορία. Πάντα στα οικονομικά μας πλαίσια».

Επαφές με ποδοσφαιριστές που αγωνιστήκαν στην Κύπρο; «Ναι είμαστε είναι καλές περιπτώσεις στην Κύπρο που γνωρίζουν το πρωτάθλημα μας».

Για την προετοιμασία: «Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει αναμένουμε το προπονητή και μέτα θα γνωρίζουμε ποτέ ξεκινούμε και που θα κάνουμε την προετοιμασία μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ