aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πίριτς και Μιλίτσεβιτς στα… κόκκινα

ΑΕΚ: Πίριτς και Μιλίτσεβιτς στα… κόκκινα

Αντίστροφα μετράνε στην ΑΕΚ για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Σε μια ακριβώς εβδομάδα (26/6) οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους για τα καθιερωμένα   ιατρικά και εργομετρικά τεστ, ενώ την Τετάρτη (28/6) θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Κάτι που σημαίνει πως για τη μεγάλη πλειοψηφία των παικτών της ομάδας της Λάρνακας, θα μεσολαβήσει μόλις ένας μήνας ξεκούρασης και διακοπών, με δεδομένο ότι η προηγούμενη σεζόν ολοκληρώθηκε στις 28 Μαΐου.

Για δύο ποδοσφαιριστές όμως, ο χρόνος που έχουν στη διάθεση τους προκειμένου να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους ενόψει της νέας χρονιάς είναι ακόμα λιγότερος. Ο λόγος για τους Κενάν Πίριτς και Χρβόγιε Μιλίτσεβιτς, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Βοσνίας. Οι υποχρεώσεις με την ομάδα της πατρίδας τους ξεκίνησαν στις 7 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν αύριο, με την αναμέτρηση κόντρα στο Λουξεμβούργο. Προηγήθηκε η προχθεσινή ήττα (0-3) της Βοσνίας από την Πορτογαλία, την οποία και οι δύο ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν από τον πάγκο.

Πίριτς και Μιλίτσεβιτς λοιπόν, θα επιστρέψουν στην Κύπρο για την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ στα… κόκκινα, έχοντας ξεκουραστεί λιγότερο από δύο εβδομάδες και ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της λήξασας περιόδου ήταν βασικότατοι στην ομάδα της Λάρνακας, έχοντας καταγράψει 4.423 και 4.530 αγωνιστικά λεπτά αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ