aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στο Σωματείο χωρίς κανένα οικονομικό όρο οι μετοχές της οικογένειας Πουλλαΐδη

Ανόρθωση: Στο Σωματείο χωρίς κανένα οικονομικό όρο οι μετοχές της οικογένειας Πουλλαΐδη

Την παραχώρηση των μετοχών της οικογένειάς Πουλλαΐδη στο Σύλλογο χωρίς οποιαδήποτε οικονομικό όρο αποφάσισαν από κοινού το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου της Ανόρθωσης και ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας.

Σε απογευματινή συνεδρία του Δ.Σ. του Συλλόγου τέθηκε στο τραπέζι η απόφαση του Χρίστου Πουλλαΐδη για παραχώρηση των μετοχών του προς τον Συλλόγο και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση αποφασίσθηκε σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και με γνώμονα το καλό της Ανόρθωσης σε επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Με βάση την επίσημη ενημέρωση δεν υφίσταται ούτε ποσοστό προς όφελος του κ. Πουλλαΐδη σε περίπτωση πώλησης της εταιρείας σε επενδυτή, αλλά ούτε ποσοστό σε περίπτωση συμμετοχής σε ευρωπαϊκό όμιλο, το οποίο ο μεγαλομέτοχος θα επέστρεφε για συντήρηση του γηπέδου.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και με γνώμονα το καλό της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και ο κύριος Χρίστος Πουλλαΐδης, κατέληξαν σε συνεννόηση για την παραχώρηση των μετοχών της ποδοσφαιρικής εταιρείας που κατέχει η οικογένεια Πουλλαΐδη προς τον Σύλλογο, χωρίς οποιοδήποτε οικονομικό όρο.

Λεπτομέρειες θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν σε επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση, ενώπιον της οποίας η εν λόγω πρόταση θα τεθεί προς επικύρωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ