aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΑπίστευτη Φορτούνα, αγκάλιασε την άνοδο με νέα «όργια» Τζόλη

Απίστευτη Φορτούνα, αγκάλιασε την άνοδο με νέα «όργια» Τζόλη

Με τον Χρήστο Τζόλη να έχει συμμετοχή στα δύο πρώτα γκολ, η Φορτούνα Ντίσελντορφ πήρε σπουδαίο «διπλό» (0-3) στο μπαράζ με την Μπόχουμ και έκανε τεράστιο βήμα επιστροφής στην Bundesliga.

Αγκαλιά με την επιστροφή της στα «σαλόνια» της Bundesliga ύστερα από τέσσερα χρόνια βρίσκεται η Φορτούνα , η οποία πήρε τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Μπόχουμ.

Η ομάδα του Ντίσελντορφ επικράτησε 3-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα μπαράζ υποβιβασμού/ανόδου, παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς (υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ).

Σ’ ένα ακόμα παιχνπιδι που οι φιλοξενούμενοι είχαν ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον «δικό μας», Χρήστο Τζόλη. Ο Έλληνας άσος -και «χρυσό κανόνι» της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας τη φετινή σεζόν- το πήρε πάνω του σε ακόμα ένα ματς. Εξάλλου, από δική του απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 13′ προήλθε το 0-1, καθώς ο Λούτε απέκρουσε, η μπάλα όμως προσέκρουσε στον Χόφμαν που καταλάθος την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Φορτούνα πάτησε ακόμα περισσότερο γκάζι στο δεύτερο μέρος και το εξαργύρωσε. Ο Τζόλης έβγαλε «άρρωστη» ασίστ για το 0-2 στο 64′, με τη Φορτούνα να πετυχαίνει και τρίτο γκολ, με τον Ένγκελχαρντ στο 72′.

Έτσι, η Μπόχουμ βρίσκεται πολύ κοντά στο να υποβιβαστεί ύστερα από τρία χρόνια.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ