aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρώτη φάση εκκαθάρισης με 7 αποχωρήσεις – Μένει ανοικτή η πόρτα της εξόδου

Ομόνοια: Πρώτη φάση εκκαθάρισης με 7 αποχωρήσεις – Μένει ανοικτή η πόρτα της εξόδου

Ο προγραμματισμός της Ομόνοιας για την επόμενη σεζόν άρχισε με την εκκαθάριση του ρόστερ. Οι πράσινοι πήραν «σκούπα» και ενημέρωσαν για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με εφτά ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Μπασιρού, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Μίλετιτς, Ψάλτης, Αλιούμ και Λέτσιας. Ο Τσέχος αριστερός μπακ είχε ενημερώσει μέσω ανάρτησης ότι αποχωρεί από το «Ηλίας Πούλλος» και το απόγευμα της Πέμπτης (23/5) το «τριφύλλι» αποχαιρέτησε τον έμπειρο αμυντικό.

Το πρώτο κύμα αποχωρήσεων αφορούσε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν συμβατικές υποχρεώσεις με την Ομόνοια έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η πόρτα της εξόδου του «Ηλίας Πούλλος» δεν κλείνει. Το ενδεχόμενο να τη διαβούν και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διατηρούν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά είναι πέρα για πέρα υπαρκτό.

Αφού ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τις αποχωρήσεις, στην Ομόνοια θα περάσουν στο δεύτερο μέρος του προγραμματισμού που αφορά τις προσθήκες. Δεξιός μπακ, κεντρικός αμυντικός, ανασταλτικός μέσος, επιτελικός μέσος και ακραίος επιθετικός είναι θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης, μετά και τη γνωστοποίηση των αποφάσεων με τις αποδεσμεύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ