aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕπιβραβεύει τον Γκασπερίνι με νέο συμβόλαιο η Αταλάντα

Επιβραβεύει τον Γκασπερίνι με νέο συμβόλαιο η Αταλάντα

Νέο συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας αναμένεται να προσφέρει στον Γκασπερίνι η Αταλάντα, επιβραβεύοντας έτσι τον πολύπειρο προπονητή για την κατάκτηση του Europa League!

Επιβραβεύει τον Γκασπερίνι με νέο συμβόλαιο η Αταλάντα. Στην τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας από το καλοκαίρι του 2016, ο πολύπειρος προπονητής έχει μετατρέψει την Αταλάντα σε μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της γειτονικής μας χώρας, ενώ κατάφερε να την οδηγήσει και στην ευρωπαϊκή καταξίωση, με την κατάκτηση του φετινού Europa League.

Με δεδομένο ότι το υπάρχον συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Μπέργκαμο ολοκληρώνεται μετά το τέλος της σεζόν 2024-25, η διοίκηση θα προσπαθήσει να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Γκασπερίνι, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, πολυετούς διάρκειας και με αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο έγκριτος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν την ερχόμενη Παρασκευή (24/5), έτσι ώστε να ξεκινήσουν τις συζητήσεις που αφορούν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ