aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ο Ρόκα αρχίζει από τον προπονητή, λήγουν 15 συμβόλαια παικτών!

ΑΕΚ: Ο Ρόκα αρχίζει από τον προπονητή, λήγουν 15 συμβόλαια παικτών!

Στην ΑΕΚ, μαζεύοντας τα κομμάτια τους, θα θελήσουν να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και πώς θα μπορέσει η ΑΕΚ να είναι το ίδιο δυνατή και απαιτητική τη νέα σεζόν. Ο Μπεν Σιμόν αποχωρεί, άρα ο Τσάβι Ρόκα, που θα κληθεί να χτίσει και πάλι την ομάδα, θα πρέπει να αρχίσει από τον προπονητή. Παράλληλα θα λάβει αποφάσεις για το έμψυχο δυναμικό και αναλόγως να γίνουν οι ενέργειες για στελέχωσή του.

Η ΑΕΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα έχει μπόλικες αλλαγές, αφού οι πλείστοι ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό μένουν ελεύθεροι. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 15 (!) συμβόλαια ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται τέλος του μήνα και υπάρχει διάθεση για σημαντικές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα πιο ισχυρή ποιοτικά και ποσοτικά.

Yπάρχουν ερωτηματικά για το μέλλον αρκετών βασικών παικτών και άμεσα ο Τσάβι Ρόκα θα ανοίξει τα χαρτιά του. Συγκεκριμένα, λήγουν τα συμβόλαια των Κέναν Πίριτς, Άνχελ Γκαρσία, Ράφα Λόπες, Πέρε Πονς, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Νέναντ Τόμοβιτς, Mπρούνο Γκάμα, Ιβάν Τρισκόφσκι, Ραφαήλ Μάμας, Ιάγο Ερερίν (υπάρχει όρος ανανέωσης), Ισμαέλ Κάσας, Ανδρέας Παρασκευάς και Γιώργος Ναούμ, ενώ ολοκληρώνεται ο δανεισμός των Φράνκο Τόνγκια (υπάρχει ρήτρα αγοράς από την Οντένσε) και Άλφα Ντιουνκού (ανήκει στη Γρανάδα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ