aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: «Απολύτως προσηλωμένοι στον τελικό, δεν υπάρχουν επαφές με προπονητές»

Παναθηναϊκός: «Απολύτως προσηλωμένοι στον τελικό, δεν υπάρχουν επαφές με προπονητές»

Το μυαλό στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη και μόνο σε αυτόν έχουν στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να διαψεύδουν δημοσιεύματα περί επαφών με υποψήφιους προπονητές.

Ο Παναθηναϊκός το Σάββατο αντιμετωπίζει τον Άρη στον τελικό Κυπέλλου, με τους «πράσινους» να θέλουν τη νίκη για να κατακτήσουν το τρόπαιο μετά από μια χρονιά που στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν. Στο τριφύλλι» έχουν στραμμένα τα βλέμματα μόνο στο παιχνίδι με τους «κίτρινους» και γι’ αυτό διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ που αναφέρουν πως υπάρχουν επαφές με προπονητές. Η ομάδα με τον Χρήστο Κόντη στο τιμόνι κοιτάζει μόνο την αναμέτρηση του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ