aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Γενικό λίφτινγκ στην άμυνα

Απόλλων: Γενικό λίφτινγκ στην άμυνα

Αλλάζει ριζικά αμυντικά ο Απόλλων ενόψει της νέας σεζόν. Μετά τους Πεϊμπέρνς, Φιλιώτη και Σιέλβικ, ανακοινώθηκε χθες η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τέντ Νταρίκουα, αλλά και η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Γκότσγουιλ Εκπόλο.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές που είχαν σημαντικό ρόλο και χρόνο συμμετοχής τη λήξασα σεζόν. Ο Νταρίκουα ζήτησε όπως αποχωρήσει και επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ στο κενό έπεσε και η τρίτη απόπειρα του Απόλλωνα ανανέωση της συνεργασίας του με τον Εκπολό. «Ο ποδοσφαιριστής μετά από διαβουλεύσεις αρκετών μηνών ενημέρωσε αργά το βράδυ της Τρίτης ότι δεν έκανε αποδεκτή και την τρίτη πολύ βελτιωμένη πρόταση η οποία του υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την ομάδα μας» σημειώνεται στην ανακοίνωση της διοίκησης.

Ξεκάθαρα, λοιπόν, η λεμεσιανή ομάδα θα προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες στα μετόπισθεν. Ο προγραμματισμός «τρέχει» στον Απόλλωνα, με τον Αντριάν Γκούλα σε συνεργασία με τη διοίκηση και τους αρμόδιους για το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη σεζόν, να έχουν αρχίσει από το υφιστάμενο ρόστερ. Μια δεκάδα ποδοσφαιριστών ήδη αποτελεί παρελθόν, αφού προχθές ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Παναγιώτου, Πεϊμπέρνς, Σιέλβικ, Μπακένγκα, Άντος, Ρόμπινσον, Φώτη και Χρυσοστόμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ