aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Μπράιτον έτοιμη για «χαλάστρα» στην Τσέλσι με ΜακΚένα

Η Μπράιτον έτοιμη για «χαλάστρα» στην Τσέλσι με ΜακΚένα

Όσο στην Τσέλσι το σκέφτονται, στην Μπράιτον εμφανίζονται έτοιμη να κάνουν επίσημη κίνηση για τον Κίεραν ΜακΚένα και να προσφέρουν το ποσό που αξιώνει η Ίπσουιτς για να παραχωρήσει τον προπονητή!

Οι «γλάροι» είδαν τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να βρίσκεται για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας την περασμένη Κυριακή κι έτσι βγήκαν κι εκείνοι στο «σεργιάνι» για τον επόμενο κόουτς που θα κρατήσει το «τιμόνι».

Κι όσο ο Ιταλός έχει βρεθεί κι εκείνος στη λίστα της Τσέλσι, η Μπράιτον δεν σκοπεύει να ψάχνει και να περιμένει για πολύ. Ο Κίεραν ΜακΚένα έχει βρεθεί στην κορυφή της λίστας και όπως αναφέρουν οι Times, το κλαμπ της νότιας ακτής θα κάνει άμεσα κίνηση για να προλάβει τους «μπλε».

Μάλιστα, οι «γλάροι» φέρονται να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να δώσουν περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ στην Ίπσουιτς για τον προπονητή, με σκοπό να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες.

ΠΗΓΗ:england365.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ