aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟι Σέρβοι στέλνουν τον Ντάλσιο στον Ερυθρό Αστέρα με εντολή Μιλόγεβιτς!

Οι Σέρβοι στέλνουν τον Ντάλσιο στον Ερυθρό Αστέρα με εντολή Μιλόγεβιτς!

Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ο Ντάλσιο όπως μεταδίδουν στη Σερβία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Meridian Sport», ο μέσος του ΑΠΟΕΛ είναι κοντά στους πρωταθλητές Σερβίας, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει καθοριστικό ρόλο. Όπως αναφέρεται, ο πρώην τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων και νυν της σερβικής ομάδας, είναι αυτός που επιθυμεί την απόκτηση του. 

Το δημοσίευμα:

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι κοντά στον Ντάλσιο – Η μεγάλη επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Όπως μαθαίνει η «Meridian Sport», ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για τον Ντάλσιο του ΑΠΟΕΛ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται. Ο μέσος από τη Γουϊνέα-Μπισάου μπορεί να καλύψει τον χώρο του κέντρου ως αντικαταστάτης του Χουάνγκ.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς γνωρίζει πολύ καλά τα προσόντα του Ντάλσιο, αφού συνεργάστηκαν στον ΑΠΟΕΛ. Ο έμπειρος προπονητής θα μπορούσε να είναι ο βασικός παράγοντας για τη μετεγγραφή του κεντρικού μέσου στο Μαρακανά.

Κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε 37 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, βρήκε δίχτυα τρεις φορές και έδωσε έξι ασίστ. Κέρδισε επίσης τον τίτλο του πρωταθλήματος με τον σύλλογο από τη Λευκωσία, του οποίου ηγήθηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ