aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΥπογράφει και σηκώνει μανίκια ο Χιούγκο Μάρτινς

Υπογράφει και σηκώνει μανίκια ο Χιούγκο Μάρτινς

Η Ομόνοια Αραδίππου επέστρεψε μετά από 28 χρόνια στην Α’ Κατηγορία και μάλιστα ως πρωταθλήτρια! Έγινε εξαιρετική δουλειά από τη διοίκηση, η οποία θα θελήσει να χτιστεί ικανή ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, σε μια προσπάθεια να το παλέψει και να μην είναι το φτωχός συγγενής.

Εκτιμάται το έργο που επιτέλεσε ο Χιούγκο Μάρτινς, με τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Βάζοντας υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο, ο Πορτογάλος τεχνικός θα σηκώσει μανίκια και θα αρχίσει σε συνεργασία με τη διοίκηση τον προγραμματισμό. Παράλληλα θα στηθεί προπονητική ομάδα, ενώ υπάρχει πρόθεση και για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Οι διοικούντες την Ομόνοια Αραδίππου γνωρίζουν πως, για να μπορέσει η ομάδα τους να σταθεί αξιοπρεπώς στην Α’ Κατηγορία, θα πρέπει να προβούν σε αλλαγές, να ανεβάσουν το επίπεδο. Εξυπακούεται ότι θα αυξηθεί το μπάτζετ, αλλά δεν θα ξεφύγουν, θα είναι στα πλαίσια που θα μπορεί το Σωματείο να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του. Στην Αραδίππου θέλουν να ζήσουν μετά από πολλά χρόνια την εμπειρία της Α’ Κατηγορίας και να το διασκεδάσουν, θέτοντας ως στόχο την παραμονή. Το «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας στη νέα σεζόν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ