aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ταχύτατες προετοιμασίες και μετεγγραφές

Πάφος FC: Ταχύτατες προετοιμασίες και μετεγγραφές

Η τρέχουσα μετεγγραφική περίοδος είναι ξεχωριστή για την Πάφος FC, καθώς για πρώτη φορά η ομάδα θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Γιουρόπα Λιγκ. Οι προετοιμασίες, επομένως, πρέπει να γίνουν ταχύτατα, αφού στις 11 Ιουλίου θα αγωνιστεί στον 1ο προκριματικό γύρο.

Η διοίκηση βρίσκεται σε εντατικές διαπραγματεύσεις με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Η στόχευση είναι να αποφασιστεί ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, θα γίνουν προσθήκες νέων παικτών για να ενισχυθεί το ρόστερ και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής Καρσέδο συνεργάζεται στενά με τη διοίκηση για να κλείσουν όλα τα ανοιχτά θέματα το συντομότερο δυνατόν. Η πρόκληση είναι μεγάλη και η ομάδα επιβάλλεται να είναι πλήρως προετοιμασμένη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.

Οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν την ομάδα τους να διακρίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ευελπιστώντας σε επιτυχημένη πορεία. Η σωστή προετοιμασία και οι κατάλληλες μετεγγραφές θα είναι κλειδί για την επίτευξη αυτού του στόχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ