aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Ψώνια από το Ισραήλ λόγω Όρι Γκούτμαν

Παραλίμνι: Ψώνια από το Ισραήλ λόγω Όρι Γκούτμαν

Λόγω της παρουσίας του νέου προπονητή του Παραλιμνίου, Όρι Γκούτμαν, θα γίνουν προσθήκες ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο Ισραήλ. Πέραν του 24χρονου Νιγηριανού τερματοφύλακα Αντεμπαγιό Αντελέγιε, που αποτελεί το πρώτο φετινό απόκτημα των βυσσινί, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκούτμαν θα κάνει κι άλλες μετεγγραφές από το πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Ο Ισραηλινός τεχνικός γνωρίζει από πρώτο χέρι το πρωτάθλημα στην γειτονική χώρα και αναμένονται σημαντικές προσθήκες, σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί δυνατή και απαιτητική τη νέα σεζόν η ομάδα του Παραλιμνίου.

Έξι ποδοσφαιριστές που διατηρούσαν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν αποτελούν παρελθόν. Ο Όρι Γκούτμαν, αφού αξιολόγησε το ρόστερ, έκρινε ότι δεν θα είναι στο πλάνο του. Γι’ αυτό και ενημερώθηκαν ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Πρόκειται για τους Βουτσένοβιτς, Μέιρα, Ντρέκσα, Κωνσταντίνου, Δημοσθένους και Γεωργίου. Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση για τον Μέιρα.
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ