aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΑτέλειωτο πάρτι για τον Παναθηναϊκό: Επιστρέφει στην Αθήνα και κάνει γύρο του θριάμβου με ανοιχτό...

Ατέλειωτο πάρτι για τον Παναθηναϊκό: Επιστρέφει στην Αθήνα και κάνει γύρο του θριάμβου με ανοιχτό λεωφορείο!

Non-stop πάρτι για τον Παναθηναϊκό! Το «τριφύλλι» αναμένεται το μεσημέρι στην Αθήνα, όπου θα γνωρίσει εκ νέου την αποθέωση από τον κόσμο του. Τι έχει ετοιμάσει η ΚΑΕ.

Από αποθέωση σε αποθέωση ο Επτάστερος!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πρόκειται να επιστρέψει στην Αθήνα, όπως έχετε ενημερωθεί από το βράδυ της Κυριακής μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, έχοντας μαζί του την κούπα της Ευρωλίγκας στην αποστολή του.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αναμένονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίπου στις 13:30, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Κοντός στους 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη.

Το αεροδρόμιο πρόκειται να βουλιάξει από τους τρελαμένους φίλους του «τριφυλλιού», οι οποίοι έχουν στήσει non-stop πάρτι από το βράδυ της Κυριακής για την ομάδα του Αταμάν. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει από την ΚΑΕ, θα ακολουθήσει γύρος του θριάμβου, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έως τη βάση του Παναθηναϊκού. Δηλαδή μέχρι το ΟΑΚΑ, όπου θα μεταβεί το «τριφύλλι» με ανοιχτό-καταπράσινο λεωφορείο.

«Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου», όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ