aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αναμόρφωση γραμμής κρούσης

ΑΠΟΕΛ: Αναμόρφωση γραμμής κρούσης

Η αποχώρηση των Κβιλιτάια, Τομανέ και Γουίλσον άφησε «ορφανή» της επίθεση του ΑΠΟΕΛ, με τη διοίκηση και τον προπονητή Νταβίδ Γκαγιέγο, να βρίσκονται εγρήγορση. Στόχος τους είναι η απόκτηση δύο επιθετικών με διαφορετικά χαρακτηριστικά: ενός ευέλικτου και ενός κλασικού σέντερ φορ περιοχής.

Η αναζήτηση παικτών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με πολλές προτάσεις να έχουν κατατεθεί, συμπεριλαμβανομένων παικτών με γνωρίζουν την κυπριακή πραγματικότητα. Η επιθυμία είναι να ολοκληρωθούν αυτές οι μετεγγραφές πριν από την έναρξη της προετοιμασίας στις 18 Ιουνίου, ώστε οι νέοι παίκτες να ενσωματωθούν ομαλά, να αγωνιστούν στα φιλικά και να είναι έτοιμοι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη των πρωταθλητών είναι ο Ισπανός μέσος Σέρχιο Τεχέρα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την απόκτηση ενός αριστερού αμυντικού, με τον Κώστα Πηλέα να αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές. Παράλληλα, ο ΑΠΟΕΛ διατηρεί ανοικτά τα μάτια του και για άλλες θέσεις, όπως αυτή του στόπερ, του επιτελικού μέσου και του εξτρέμ.

Στο μεταξύ, η υπόθεση του Ντάλσιο παραμένει ανοιχτή. Ενώ αρχικά ο παίκτης δεν είχε ανταποκριθεί στην πρόταση ανανέωσης, πλέον δείχνει ενδιαφέρον για επαναδιαπραγμάτευση. Οι υπεύθυνοι του ΑΠΟΕΛ είναι πρόθυμοι να του προσφέρουν συμβόλαιο με τις ίδιες αποδοχές που του είχαν προτείνει αρχικά. Παρά το γεγονός ότι είχε ζητήσει σχεδόν τριπλάσιες αποδοχές, φαίνεται τώρα να επανεξετάζει τις απαιτήσεις του.

Ο ΑΠΟΕΛ κινείται στρατηγικά για να ενισχύσει την ομάδα σε κρίσιμες θέσεις, με στόχο να ανταποκριθεί επιτυχώς στη νέα σεζόν. Η προσέγγιση είναι μεθοδική και καλά σχεδιασμένη, εστιάζοντας στη δημιουργία ισχυρού και ολοκληρωμένου συνόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ