aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΓιανέφσκι: «Φρεσκάρισμα για το ματς της χρονιάς»

Γιανέφσκι: «Φρεσκάρισμα για το ματς της χρονιάς»

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, είχαμε κάποια θέματα αυτή την εβδομάδα με αρκετούς τραυματισμούς. Τα παιδιά έδειξαν τον καλύτερο τους  χαρακτήρα», δήλωσε ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι μετά τη νίκη του Ολυμπιακού εις βάρος της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

«Καταφέραμε να αντιδράσουμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Τα πρώτα λεπτά δεν λειτούργησαν τέλεια αλλά στην συνέχεια όλα πήγαν καλά. Η νίκη δεν μας έδωσε κάτι βαθμολογικά μεγάλο αλλά κερδίσαμε κάποιους παίχτες που ήταν τραυματίες.  Θέλαμε να δώσουμε λεπτά συμμετοχής στους Σαμπίνια, Μανρίκε, Σαντάνα και Αγριμάκη.  Τώρα κοιτάμε να φρεσκάρουμε την ομάδα τις επόμενες μέρες για το παιχνίδι της χρονιάς».

Αναφορικά με τον κόσμο του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθαν τραγούδησαν και εμψύχωσαν την ομάδα. Ελπίζω να τους καταφέρουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι παρά μόνο ότι θα τα δώσουμε από την πλευρά μας όλα. Τους  σέβομαι σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνούν. Δεν μπορούν να έρθουν να μας στηρίξουν αλλά τους βλέπουμε στο δρόμο και  εύχονται τα καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ