aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα εννέα συμβόλαια που λήγουν, η δεδομένη ανανέωση και η μετεγγραφή στα σκαριά

Ομόνοια: Τα εννέα συμβόλαια που λήγουν, η δεδομένη ανανέωση και η μετεγγραφή στα σκαριά

Στην Ομόνοια δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι δεν πάρθηκαν οριστικές αποφάσεις για τη δομή λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επόμενη σεζόν και φυσικά ούτε για το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Οι πράσινοι «έτρεξαν» εγκαίρως και ανανέωσαν το συμβόλαιο του Ιωάννη Κούσουλου μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και χαρακτηρίζουν θέμα χρόνου και τυπικής διαδικασίας την υπογραφή του Φαμπιάνο Ριμπέιρο σε νέο συμβόλαιο, με το οποίο θα «κλειδώσει» την παρουσία του στο «Ηλίας Πούλλος» για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο.

Κάτοικος Γερίου θα παραμείνει και ο Ρομάν Μπέζους, όπως επισήμως λέχθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου Ανδρέα Δημητρίου. Ο Ουκρανός τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τα μέσα της επόμενης σεζόν, όμως το συμβόλαιό του έχει ανανεωθεί καθώς συμπλήρωσε το ποσοστό συμμετοχών στο σύνολο των υποχρεώσεων της ομάδας, κάτι που προνοούσε η συμφωνία του με το «τριφύλλι».

Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχουν άλλα εφτά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται με το τέλος της σεζόν και οι αρμόδιοι θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Πρόκειται για τους: Νεμάνια Μίλετις, Άνταμ Μάθιους, Φουάντ Μπασιρού, Γιαν Λέτσγιακς, Πάρη Ψάλτη, Παναγιώτη Ζαχαρίου και Μιχάλη Παπαστυλιανού. Για ορισμένους το… ποτάμι δύσκολα γυρίζει πίσω, κάτι που μαρτυρά και ο περιορισμένος έως μηδαμινός χρόνος συμμετοχής τους.

Ξεχωριστή περίπτωση είναι ο Σεϊντού Αλιούμ, ο οποίος αγωνίζεται στους πράσινους με τη μορφή δανεισμού από τη Χάμαρμπι. Εάν το επιθυμεί η Ομόνοια μπορεί να τον αποκτήσει με ελευθέρα μετεγγραφή, καταβάλλοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στους Σουηδούς και σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τη σκανδιναβική χώρα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να βάλει το χέρι στην τσέπη η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ