aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι προτάσεις πέφτουν βροχή!

Ομόνοια: Οι προτάσεις πέφτουν βροχή!

Η σεζόν φτάνει αισίως προς το τέλος της και στην Ομόνοια έχουν μπει ήδη στα βαθιά του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Ο Μαμαντού Καντέ θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη στην εποχή του Πάμπου Χριστοδούλου, όμως οι προτάσεις πέφτουν βροχή και οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τους πράσινους είναι πολλές.

Νέο όνομα που προτάθηκε και εξετάζεται είναι ο Τζαΐλσον Αραούχο, δεξί μπακ, ο οποίος μάλιστα έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Καντέ. Η διαφορά είναι πως ο Τζαΐλσον για την ώρα απλά εξετάζεται και δεν φαίνεται να υπάρχει συμφωνία. Αν ο Πάμπος Χριστοδούλου δώσει το πράσινο φως και φανεί πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος, τότε η Ομόνοια θα κινηθεί ανάλογα.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ είναι 27 ετών, Βραζιλιάνος και άρχισε την καριέρα του από την Ανάπολις στην οποία ανήκει ακόμα και έχει παίξει ως δανεικός σε Πάσος Φερέιρα, Αρούκα και Τοντέλα. Μετράει 67 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, έχει πετύχει 3 γκολ και έχει δώσει 4 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ