aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έχει πολλά και ισχυρά κίνητρα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: Έχει πολλά και ισχυρά κίνητρα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Οι πράσινοι θέλουν την επιτυχία για να διώξουν το άγχος και να αντλήσουν δύναμη

Η Ομόνοια έχει πολύ ισχυρά κίνητρα στο σημερινό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΓΣΠ. Το ισχυρότερο είναι ότι με τα πόδια των παικτών της «βιζάρει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο και δεν έχει μεγαλύτερο άγχος στην τελευταία αγωνιστική ή ακόμη και στον τελικό κυπέλλου. Ευκαιρίας δοθείσης, λοιπόν, οι «τριφυλλοφόροι», θα μπουν σήμερα στο γήπεδο για να επιβεβαιώσουν ότι δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τους αντίπαλους τους. Άλλωστε, πριν από λίγους μήνες ήταν υπό αμφισβήτηση αν θα μπουν στην πρώτη εξάδα. Και σήμερα μπορούν να σφραγίσουν την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή, ενώ είναι και στον τελικό του Κυπέλλου Coca-Cola.

Η προσπάθεια για την υπέρβαση στην υπέρβαση σκόνταψε την περασμένη εβδομάδα, στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Γιάννης Αναστασίου είδε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν και σίγουρα δεν θέλει να τα ξαναδεί και σήμερα. Ο δημιουργικός τομέας είναι πρώτιστο ζητούμενο και στις προπονήσεις έγινε η σχετική δουλειά.

Η απουσία του Μπέζους έχει προκαλέσεις «πονοκεφάλους» και ο Ελλαδίτης τεχνικός αναζητεί τις λύσεις. Το σενάριο που φέρει τον Σίμιτς σε ρόλο επιτελικού μέσου είναι το επικρατέστερο, ανοίγοντας την πόρτα της ενδεκάδας στον Αλιούμ για να καλύψει τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Ο Κουλιμπαλί επιστρέφει το κέντρο της άμυνας και στον πάγκο εκτός απροόπτου θα μείνει ο Μίλετιτς. Στα συν των πρασίνων και ο μεγάλος κόσμος τους, ο οποίος έχει κάθε λόγο να δώσει δυναμικό «παρών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ