aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Σοβαρή και αποφασισμένη για το... καθήκον της

ΑΕΚ: Σοβαρή και αποφασισμένη για το… καθήκον της

Χωρίς υποτίμηση η ΑΕΚ για ένα ακόμα τρίποντο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει να αποχαιρετήσει για φέτος την «Αρένα» η ΑΕΚ. Οι κιτρινοπράσινοι υποδέχονται σήμερα (19:00, Primetel2) την Ανόρθωση και θέλουν όσο τίποτα να πανηγυρίσουν ένα ακόμα τρίποντο. Οι Λαρνακείς θα θελήσουν να κάνουν το καθήκον τους, να κερδίσουν και να πάνε με φόρα στον «τελικό» με τον ΑΠΟΕΛ στις 11 Μαΐου. Την ίδια ώρα, θα έχουν και το βλέμμα στο ΓΣΠ, εκεί όπου θα αναμετρηθεί ο αντίπαλός τους για τον τίτλο απέναντι στην Ομόνοια.

Η αποστολή της ΑΕΚ φαντάζει εύκολη, απέναντι στη Ανόρθωση των πολλών προβλημάτων, όμως ο Μπεν Σιμόν και οι παίκτες του δεν εφησυχάζουν και ούτε παρασύρονται. Ο Ισραηλινός επέστησε την προσοχή, τονίζοντας τη δυσκολία της αναμέτρησης: «Για εμένα είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι εξελίσσεται με τον δικό του τρόπο και έχει τη δική του σημασία.

Οπότε πρέπει να προσεγγίσουμε πολύ σοβαρά αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν που θα έρθει να παίξει εναντίον μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας». Ακολούθως, αναφέρθηκε στην υποστήριξη των ΑΕΚτζήδων και ζήτησε ξανά τη βοήθεια τους: «Κόντρα στην Ομόνοια υπήρχε απίστευτη ατμόσφαιρα. Τους χρειαζόμαστε ξανά, αυτή η ενέργεια είναι πολύ σημαντική».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπεν Σιμόν δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Γκουστάβο Λέντες. Διότι θα τον θέλει 100% έτοιμο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Από εκεί και πέρα, οι Άνχελ Γκαρσία, Άλφα Ντιούνκου και Βαλεντίν Ρομπέρζ είναι στο όριο, έχοντας ο καθένας τους από δύο κίτρινες κάρτες. Σε περίπτωση που ο Ισραηλινός προπονητής τους χρησιμοποιήσει, θα χρειαστεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς εφόσον τιμωρηθούν, αυτόματα θα τεθούν εκτός του προσεχές ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ