aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πρώτος στόχος να μην μπει στη «λαιμητόμο»

Ανόρθωση: Πρώτος στόχος να μην μπει στη «λαιμητόμο»

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΚ, αλλά ο κόσμος της έχει επικεντρωθεί στην προσπάθεια σωτηρίας

Τα αγωνιστικά θέματα στην Ανόρθωση έχουν περάσει σε… τρίτη μοίρα. Ο μεγάλος στόχος είναι να μην… μπει στη «λαιμητόμο». Εκεί, όπου οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Ο κόσμος της έχει ευαισθητοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και καταβάλλονται προσπάθειες σε πολλά επίπεδα. Η συλλογή χρημάτων για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα των ποδοσφαιριστών για να αποφευχθούν αποφάσεις για μείωση βαθμών, βαρύτατων προστίμων και μετεγγραφικού εμπάργκο, είναι σε πρώτο πλάνο. Αυτή, βέβαια, η προσπάθεια γίνεται ανάμεσα σε Ανόρθωσιάτες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εισφέρουν μεγάλα ποσά.

Την ίδια ώρα τρέχει η καμπάνια των οργανωμένων οπαδών για την αποπληρωμή του δανείου για το «Αντώνης Παπαδόπουλος», η οποία έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Επίσης, η διοικούσα επιτροπή ανακοίνωση ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, με τη συνεισφορά €100, θα μπορούν να προπληρώσουν για την ανανέωση της κάρτας τους ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Ταυτόχρονα «τρέχει» και η προσπάθεια για την εξεύρεση νέας διοίκησης. Έχουν προσεγγιστεί δεκάδες άτομα, αλλά το «ομιχλώδες» τοπίο και το τεράστιο έλλειμμα που αφήνει η διοίκηση Ανδρέα Σάντη δεν επιτρέπουν στον όποιο ενδιαφερόμενο να προχωρήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσεγγιστεί και ξένοι επιχειρηματίες οι οποίοι διαμένουν στην Κύπρου, κάποιοι ναι μεν επέδειξαν ενδιαφέρον αλλά έχουν και πολλές επιφυλάξεις.

Ο σημερινός αγώνας με αντίπαλο την ΑΕΚ δεν θυμίζει τίποτα από τους αγώνες ακόμη και πριν από μερικές εβδομάδες. Ο Γιάννης Οκκάς θα πάει στο ΑΕΚ Αρένα με ομάδα έκτακτης ανάγκης, με τους πλείστους ποδοσφαιριστές ψυχολογικά καταρρακωμένους, αλλά θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να παρουσιαστούν με αξιοπρέπεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ