aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ζαχίντ που νικάει τους «εφιάλτες»

Ο Ζαχίντ που νικάει τους «εφιάλτες»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε παιχνίδια όπως το προχθεσινό με τον Απόλλωνα, είθισται να λέμε πως φαίνονται τα πραγματικά όρια και οι αντοχές των ποδοσφαιριστών. Όταν δηλαδή η μπάλα «καίει», όταν… ζυγίζει πολλά κιλά, απαιτείται να βρεθεί ένας ήρωας. Ο παίκτης που θα κάνει το κάτι παραπάνω, θα νικήσει την ψυχολογική πίεση, βάζοντας εν τέλει την υπογραφή του. Και στον ΑΠΟΕΛ, έχουν βρει τον δικό τους ήρωα στην τρέχουσα σεζόν που ακούει στο όνομα Γκάγιας Ζαχίντ.

Διαβάστε επίσης: Ενθουσιασμένος για τρεις λόγους ο Ιωάννου! (pic)

Ο Νορβηγός με πακιστανικές ρίζες παίκτης πρόσθεσε στο βιογραφικό του σημείωμα άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση, γνωρίζοντας την αποθέωση. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου στο Τσίρειο, αφού απέφυγε με ντρίπλα αντίπαλο, ζύγισε το πόδι του και με ένα άπιαστο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας, ισοφαρίζοντας σε 1-1, δίνοντας ουσιαστικά το έναυσμα για την ανατροπή. Και στο δεύτερο μέρος είχε συμμετοχή στο γκολ της νίκης καθώς από δική του εκτέλεση κόρνερ προήλθε το τέρμα.

Διαβάστε επίσης: Το έκανε για 5η φορά ο ΑΠΟΕΛ!

Και αυτό δεν είναι ασφαλώς το μοναδικό παιχνίδι που «καθάρισε» για την ομάδα του! Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλκή Ορόκλινης (6η αγωνιστική) και εκεί που όλα έδειχναν πως θα συμβιβάζονταν οι δύο ομάδες στην ισοπαλία (0-0), ήλθε ο Ζαχίντ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να χαρίσει στον ΑΠΟΕΛ τους τρεις βαθμούς. Στο ντέρμπι με την Ομόνοια (12η αγωνιστική), ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του (67΄, 77΄) ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο προς την επιτυχία (3-1).

Διαβάστε επίσης: Του καλού σου του πελάτη τώρα κοίταζε την… πλάτη

Έχουμε και συνέχεια! Στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, οι δύο ομάδες ήταν μέχρι το 88ο λεπτό στο 1-1 (Νταμαού αυτ. 71΄ / Μπριζίντο 59΄) και κάπου εκεί στην ομάδα της Λευκωσίας άρχισαν να σκέφτονται όλο και περισσότερο την απώλεια δύο βαθμών. Ο Ζαχίντ όμως είχε διαφορετική άποψη και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ