aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΞανά στο προσκήνιο ο Πίττας: «Η ΑΕΚ θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»

Ξανά στο προσκήνιο ο Πίττας: «Η ΑΕΚ θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»

Στη Σουηδία επαναφέρουν στο προσκήνιο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κύπριο φορ της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ιωάννη Πίττα και τονίζουν ότι σκάουτ της Ένωσης θα τον δει από κοντά σύντομα.

Ο Ιωάννης Πίττας πήρε μετεγγραφή το περσινό καλοκαίρι από τον Απόλλωνα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, με την οποία μετράει δύο γκολ σε έξι ματς στη φετινή Allsvenskan και πέντε συνολικά μαζί με το Κύπελλο Σουηδίας σε 12 παιχνίδια. Έκτοτε, το όνομα του έχει εμπλακεί ουκ ολίγες φορές σε μετεγγραφικά σενάρια σε Ελλάδα και Σουηδία.

Αυτή τη φορά, το σουηδικό Μέσο Fotbolldirekt επαναφέρει ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα, κάτι που είχε ακουστεί ως φημολογία στο παρελθόν. Όπως υπογραμμίζει το σουηδικό δημοσίευμα, σκάουτ της ΑΕΚ σύντομα θα ταξιδέψει στη Σουηδία για να δει από κοντά τον Πίττα να αγωνίζεται σε ματς της ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Cache 980x637 Crop Medium 781702 118337 24 04 30 191917

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ