aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο έκανε για 5η φορά ο ΑΠΟΕΛ!

Το έκανε για 5η φορά ο ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο ΑΠΟΕΛ «γύρισε» τον αγώνα με τον Απόλλωνα και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με 2-1, η οποία τον επανέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ του έδωσε και την (άτυπη) ρεβανς της ήττας στο ΓΣΠ μία εβδομάδα νωρίτερα. Αυτή είναι η 5η φορά την τρέχουσα σεζόν που οι γαλαζοκίτρινοι έφεραν «τούμπα» ένα σκορ, κάτι που έκαναν ξανά δύο φορές απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, μία επί της ΑΕΛ και μία κόντρα στην ΑΕΚ.

Στον πρώτο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο Νταμαού άνοιξε το σκορ στο 6’, με τον ΑΠΟΕΛ να το κάνει 4-1, με σκόρερ τους Σάλαϊ (27’), Ντε Καμάργκο (57’, 72’) και Ποτέ, ενώ στον δεύτερο αγώνα η Νέα Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ με τον Μπριζίντο στο 59’, με τον ΑΠΟΕΛ να το κάνει 2-1 με αυτογκόλ του Νταμαού (71’) και γκολ του Ζαχίντ (88’).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόλλων-ΑΠΟΕΛ: Στοπ στο κυνήγι του ρεκόρ της Ανόρθωσης!

Απέναντι στην ΑΕΛ δέχθηκε αρχικά το γκολ από τον Λαφράνς στο 43’, ενώ «γύρισε» το παιχνίδι με τους Ποτέ (45′) και Μοράις (78′), ενώ απέναντι η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ με τον Φλοριάν στο 20’ και ο ΑΠΟΕΛ «απάντησε» με τους Μοράις (31’), Εφραίμ (76’) και Ενσούε (90′).

Κόντρα στον Απόλλωνα, το οποίο είναι και ο τρίτος αγώνας μέσα στον Ιανουάριο που ο ΑΠΟΕΛ «γύρισε» αγώνα, δέχθηκε το γκολ από τον Μάγκλιτσα στο 26’, και στη συνέχεια έκανε το 2-1, με τους Ζαχίντ (45’+4) και Ενσούε (52’).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ