aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΑνανεώνει με την Άρσεναλ ο Ζορζίνιο

Ανανεώνει με την Άρσεναλ ο Ζορζίνιο

Νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ αναμένεται να υπογράψει ο πολύπειρος χαφ, Ζορζίνιο σύμφωνα με την Athletic.

«Δένει» Ζορζίνιο η Άρσεναλ! Σύμφωνα με τον έγκριτο Άγγλο δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Ορνστάιν, της «Athletic» o έμπειρος Ιταλός αμυντικός χαφ, δέχθηκε πρόταση ανανέωσης από τους «κανονιέρηδες» για έναν ακόμη χρόνο και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Η αρχική συμφωνία μετά την έλευση του από την Τσέλσι, είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο οι άνθρωποι της Άρσεναλ, έλαβαν σοβαρά υπόψιν τους την εισήγηση του Μικέλ Αρτέτα, αναφορικά με την παραμονή του Ζορζίνιο και έτσι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις ώστε να επισφραγιστεί η παραμονή του.
Θυμίζουμε ότι η Άρσεναλ απέκτησε τον Ζορζίνιο τον Ιανουάριο του 2023, βγάζοντας από το ταμείο της ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ, ενώ δεδομένα θα υπάρχει αναπροσαρμογή συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές.

Στη θητεία του στο «Emirates» ο 32χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε 51 ματς σκοράροντας μια φορά και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ