aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαρσέδο: «Δεχθήκαμε αστείο γκολ – Ο ΑΠΟΕΛ έχει καλή ομάδα και το έδειξε»

Καρσέδο: «Δεχθήκαμε αστείο γκολ – Ο ΑΠΟΕΛ έχει καλή ομάδα και το έδειξε»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του και την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ ο τεχνικός της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν μας ικανοποίει το αποτέλεσμα καθώς κυριαρχήσαμε, αλλά δεχθήκαμε αστείο γκολ. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, καθώς ο ΑΠΟΕΛ έλεγχε το ρυθμό. Θεωρώ ότι η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ έπαιξε σημαντικό ρόλο. Συμφωνώ ότι δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες αλλά κάποιες μπορούσαν να γίνουν γκολ.

Ήταν ένα ισοδύναμο παιχνίδι όπως ήταν και το τελευταίο που παίξαμε με τον ΑΠΟΕΛ, υπήρχαν ομοιότητες και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε την ατυχία στο γκολ που δεχθήκαμε καθώς ήταν μια αντεπίθεση μετά από δική μας στατική φάση.

Από τη στιγμή που δεχθήκαμε πολύ νωρίς το γκολ διαφοροποιήθηκε ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Οι παίκτες μου προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά, πρέσαραν καλά όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει μια πολύ καλή ομάδα και το έδειξε. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε τη ζωή τους δύσκολη αλλά δεν ήμασταν καλοί σε κάποιες τελικές προσπάθειες και τελικά το πληρώσαμε. Κάθε λάθος στοιχίζει, προσπαθήσαμε ν’ ανατρέψουμε τα δεδομένα αλλά δεν τα καταφέραμε.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε τη μπάλα σε πιο επιδραστικούς παίκτες, αρκετές φορές το πετύχαμε, αλλά δεν μπορέσαμε πολλές φορές να περάσουμε τη μπάλα κάθετα ανάμεσα στις γραμμές του ΑΠΟΕΛ. Και αυτό ήταν κάτι που δεν έγινε σωστά σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να το διαφοροποιήσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα πρέπει ν’ αλλάξουμε πράγματα στο παιχνίδι μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ