aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕνδιαφερόμενος για τον ΑΠΟΕΛ ο Φρανσέσκ Αρνάου

Ενδιαφερόμενος για τον ΑΠΟΕΛ ο Φρανσέσκ Αρνάου

«Ας μην μπούμε στη λογική της ορολογίας και ας κοιτάξουμε την ουσία. Είχαμε την άφιξη του ΆρναρΓκρέταρσον, ο οποίος ήταν μια επιλογή που είχε προταθεί. Η διοίκηση θα πάρει αποφάσεις που μπορούν να αποδειχθούν σημαντικές για το μέλλον. Θα έρθουν και άλλοι. Και σήμερα θα υπάρξει συνάντηση. Και αύριο θα έρθει άλλος. Αυτό δεν σημαίνει το οτιδήποτε. Για αυτό δεν αναφερόμαστε μέσω επίσημων ανακοινώσεων. Όταν θα γίνουν οι ενέργειες, και υπάρχει κατάληξη θα το γνωστοποιήσουμε».

Διαβάστε επίσης: Στην Κύπρο οι νέοι υποψήφιοι

Αυτή είναι η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, διά στόματος του εκπροσώπου Τύπου της Εταιρείας Νεκτάριου Πετεβίνου. Όπως αντιλαμβάνεστε, η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων θέλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην επιλογή της για τεχνικό διευθυντή (ή αν προτιμάτε διευθυντή ποδοσφαίρου), από τη στιγμή που είναι διατεθειμένη να εμπιστευτεί τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ποδοσφαιράνθρωπο που να κατέχει καλά το συγκεκριμένο πόστο.

Πάντως, στα πολλά ονόματα που προτάθηκαν, συγκαταλέγεται και αυτό του Καταλανού Φρανσέσκ Αρνάου, ο οποίος από το πόστο αυτό, θήτευσε στη Μάλαγα πριν από μερικά χρόνια, ενώ στην εν λόγω ομάδα, εργάστηκε και ως επικεφαλής των Ακαδημιών της. Ο ατζέντης του Αρναού, αξίζει να αναφερθεί πως εκπροσώπησε στο παρελθόν παίκτες που αγωνίστηκαν στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ