aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΛεκλέρ: «Υστερούσαμε σε ρυθμό, δεν μας βοήθησε το Αυτοκίνητο Ασφαλείας»

Λεκλέρ: «Υστερούσαμε σε ρυθμό, δεν μας βοήθησε το Αυτοκίνητο Ασφαλείας»

Ο οδηγός της Scuderia Ferrari συνεχάρη τον Λάντο Νόρις για τη νίκη του και έδωσε έμφαση στη διαχείριση του αγώνα από την ομάδα του.

Επιστροφή σε θέση βάθρου για τον Σαρλ Λεκλέρ στο Grand Prix Μαϊάμι. Ο Μονεγάσκος οδηγός της Scuderia Ferrari πήρε την 3η θέση παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τον νικητή, Λάντο Νόρις και τον δεύτερο, Μαξ Φερστάπεν. Ωστόσο πήρε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας και τα πιο φθαρμένα ελαστικά μεταξύ των έξι πρώτων οδηγών.

Μετά τον τερματισμό, ο Τζένσον Μπάτον που πήρε συνέντευξη από τους οδηγούς, ρώτησε τον Λεκλέρ για τον αγώνα του στο Μαϊάμι και για την τρομακτική στιγμή στην εκκίνηση με τους Κάρλος Σάινθ και Σέρχιο Πέρεζ.

«Ήταν δύσκολα στην εκκίνηση. Ο Τσέκο ήταν στην εσωτερική μου, δεν έκανα καλή εκκίνηση γιατί είχα σπινιάρισμα στους τροχούς. Ο Τσέκο δεν είχε πρόσφυση από την εσωτερική και μπλόκαρε τους τροχούς του. Πίστεψα πως θα συγκρουστούμε όμως ευτυχώς κανένας μας δεν είχε ζημιά. Έπρεπε να εστιάσουμε στους εαυτούς μας όμως και πάλι υστερούσαμε σε ρυθμό. Όμως κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Ήμασταν άτυχοι με το Αυτοκίνητο Ασφαλείας, δεν βγήκε σε ευνοϊκή στιγμή για εμάς. Είχα στο τέλος τα πιο φθαρμένα ελαστικά. Διαχειριστήκαμε τα πάντα σωστά και κάναμε καλή δουλειά», είπε ο Μονεγάσκος.

Επιπλέον ρωτήθηκε για τον αγώνα του Νόρις και για το ρυθμό που είχε η McLaren στο Μαϊάμι. Ο 25χρονος παραδέχθηκε πως περίμενε μια δυνατή εμφάνιση από τα πορτοκαλί μονοθέσια.

«Χαίρομαι για τον Λάντο, το αξίζει. Πάντα ήταν κοντά στη νίκη αλλά δεν κέρδιζε για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Έκανε καταπληκτική δουλειά σήμερα και όλο το τριήμερο ήταν γρήγορος. Από το Q2 ήταν πολύ δυνατός. Τους περιμέναμε να είναι δυνατοί, όχι τόσο όμως. Είναι στο χέρι μας τώρα να φέρουμε γρήγορα αναβαθμίσεις και να τους πιάσουμε», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ