aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο οι νέοι υποψήφιοι

ΑΠΟΕΛ: Στην Κύπρο οι νέοι υποψήφιοι

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα στον ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες μέρες. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων βρίσκεται σε διαδικασία εξεύρεσης προπονητή αλλά και τεχνικού διευθυντή, ενώ τα τελευταία 24ωρα οι προσπάθειες εντείνονται.

Ήδη κάποια ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να έχει παρθεί η οριστική απόφαση από το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ. Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ (29/9), ο τεχνικός διευθυντής, Άρναρ Γκρέταρσον ήρθε στη Κύπρο για λογαριασμό των γαλαζοκιτρίνων (πατήστε εδώ για περισσότερα), όμως δεν είναι ο μόνος σύμφωνα, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ας μην μπούμε στη λογική της ορολογίας και ας κοιτάξουμε την ουσία. Είχαμε την άφιξη του κ. Γκρέταρσον, ο οποίος ήταν μια επιλογή που είχε προταθεί. Η διοίκηση θα πάρει αποφάσεις που μπορούν να αποδειχθούν σημαντικές για το μέλλον. Θα έρθουν και άλλοι. Και σήμερα θα υπάρξει συνάντηση. Και αύριο θα έρθει άλλος. Αυτό δεν σημαίνει το οτιδήποτε. Για αυτό δεν αναφερόμαστε μέσω επίσημων ανακοινώσεων. Όταν θα γίνουν οι ενέργειες, και υπάρχει κατάληξη θα το γνωστοποιήσουμε».

Διαβάστε επίσης: Απάντηση ΑΠΟΕΛ στις φήμες για οφειλές σε παίκτες

Επίσης, αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχεται το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ τονίζοντας: «Όποιος έχει να συζητηθεί οτιδήποτε είναι ευπρόσδεκτος να έρθει και να μεταφέρει τις απόψεις του. Όποιος νομίζει ότι είναι διαθέσιμος ή πρόθυμος να διαχειριστεί ένα τέτοιο καράβι και με τέτοια πίεση όπως ο ΑΠΟΕΛ, να έρθει. Χρειάζεται μεγάλη δύναμη για να το κάνεις, ειδικά τώρα που διανύουμε την πιο επιτυχημένη δεκαετία, με τον Φοίβο Ερωτοκρίτου και τον Πρόδρομο Πετρίδη. Ο κόσμος πλέον είναι ασυμβίβαστος και στοχεύει στην πρώτη θέση. Ο ΑΠΟΕΛ έχει επιχειρήσει να χαμηλώσει το μέσο όρο ηλικίας. Από τα 31 χρόνια, πήγαμε στα 28. Υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές που πρέπει να ζυμωθούν πιο ομαλά στον πρωταθλητισμό. Εμείς πιστεύουμε στην ποιότητα της ομάδας. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και χρόνος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ