aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ... Μεγάλη Εβδομάδα της Ανόρθωσης

Η… Μεγάλη Εβδομάδα της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση ανέβηκε τον δικό της Γολγοθά, όμως οι πιστοί οπαδοί της είναι έτοιμοι να τη σώσουν. Η επόμενη εβδομάδα κάλλιστα μπορεί να χαρακτηρισθεί ως η «Μεγάλη Εβδομάδα της Ανόρθωσης», αφού στις 10 Μαΐου είναι ορισμένη η Εκλογική Γενική Συνέλευση του Σωματείου και στις 14 του μήνα η Εκλογική Γενική Συνέλευση της εταιρείας. Η κινητοποίηση Αμμοχωστιανών και ξένων επιχειρηματιών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αναμειχθούν στα διοικητικά της «Κυρίας», εντατικοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες, σε βαθμό που εκφράζεται αισιοδοξία για συγκρότηση συνδυασμού, ενόψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας στις 14 Μαΐου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιφανείς Ανορθωσιάτες έχουν ήδη συγκεντρώσει ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ, που απαιτείται για να αποτραπεί σε πρώτο χρόνο το καταστροφικό σενάριο της αφαίρεσης βαθμών και του εμπάργκο μετεγγραφών.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, η ομάδα επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται κυρίως στη Λεμεσό, προετοιμάζει το έδαφος και ετοιμάζεται να απλώσει σανίδα σωτηρίας, για ν’ αναλάβει τα ηνία της ποδοσφαιρικής εταιρείας, σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Το πλάνο προνοεί διοίκηση με εκτελεστικό πρόεδρο κοινής αποδοχής σε όλο το φάσμα του Ανορθωσιάτικου κόσμου και προς αυτή την κατεύθυνση επικεντρώνονται οι ενέργειες.

Την ίδια ώρα, υπάρχει συγκλονιστική ανταπόκριση στην εκστρατεία των «Μαχητών» για εξόφληση του δανείου της Κτηματικής, στην οποία ανήκει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και είναι θέμα χρόνου να κλείσει άλλη μία «τρύπα» που ταλαιπώρησε αρκετά την Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ