aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αποκαλύπτουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Αλ Φαϊσαλί για τον Χάνι

ΑΠΟΕΛ: Αποκαλύπτουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Αλ Φαϊσαλί για τον Χάνι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Όπως διέρρευσε τις τελευταίες μέρες, ο ΑΠΟΕΛ αξιολογεί θετικά τον Ιορδανό Ομάρ Χάνι δοκιμάζοντας εκ νέου τη συνταγή «Μούσα Αλ-Τάαμαρι». Ο συμπαίκτης του άσου των «γαλαζοκιτρίνων» βρίσκεται στα «ραντάρ» του διευθυντή ποδοσφαίρου, Ντομένικο Τέτι, όμως για να ανοίξει τα φτερά του ο Ομάρ Χάνι και να αποτελέσει μέρος του έμψυχου δυναμικού των περσινών πρωταθλητών Κύπρου, θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία με την ομάδα στην οποία ανήκει, την Αλ Φαϊσαλί του Αμάν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μετεγγραφή Όμαρ Χάνι υπό τις… ευλογίες του Τάαμαρι

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «alghad.com», η Αλ Φαϊσαλί είχε επαφές πριν τρεις ημέρας με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, από την οποία ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας από την Ιορδανία είναι υψηλές. «Η επίσημη απάντηση από την Αλ Φαϊσαλί είναι ότι αξιώνει 700.000 ευρώ για την πώληση του παίκτη, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης ή 350.000 ευρώ για τον δανεισμό του για δύο χρόνια».

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Κέρδισε το «λαχείο» με €75.000

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πλευρά του ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε τη διοίκηση της Αλ Φαϊσαλί για την αναγκαιότητα κατ’ ιδίαν επαφών και την προσκάλεσε στην Κύπρο για συζήτηση προκειμένου να γεφυρωθεί η διαφορά, με τους Ιορδανούς να εισηγούνται όπως οι επαφές πραγματοποιηθούν στο Αμμάν, προσκαλώντας με τη σειρά της τη διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» στην Ιορδανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ