aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πρόλαβε τη μάχη με τον χρόνο κι έκλεισε την «τρύπα» με Τιουνέ  

Ανόρθωση: Πρόλαβε τη μάχη με τον χρόνο κι έκλεισε την «τρύπα» με Τιουνέ  

Μια από τις πολλές ανοικτές «τρύπες» που υπάρχουν κατάφερε να κλείσει τις προηγούμενες ώρες η Ανόρθωση. Η συμφωνία διακανονισμού με τον Ουσεϊνού Τιουνέ για καταβολή μέρος των δεδουλευμένων του με ταυτόχρονη διακοπή συμβολαίου, προνοούσε να πληρωθεί εντός χρονικού διαστήματος. Οι ενέργειες για οικονομική ενίσχυση έφεραν χρήμα στο ταμείο και βοήθησαν προς την κατεύθυνση αυτή, ενώ μέρος των δεδουλευμένων τους πήραν και οι ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου προσπαθούν με νύχια και δόντια να αποφύγουν τις καταστροφικές συνέπειες των προσφυγών. Στη σκέψη και μόνο της αφαίρεσης βαθμών (για την επόμενη σεζόν) και του εμπάργκο μετεγγραφών λούζει κρύος ιδρώτας τους κυανόλευκους, οι οποίοι επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου για να μπορέσουν να βγουν από το αδιέξοδο.

Η οικονομική εκστρατεία της διοικούσας επιτροπής είναι ασταμάτητη και στην Ανόρθωση επιχειρούν με κάθε τρόπο να αναδείξουν το μέγεθος του προβλήματος. Ο ένας μετά τον άλλον οι παλαίμαχοι της ομάδας συμπορεύονται και καλούν τον κόσμο σε βοήθεια, αφού οι άμεσες ανάγκες σε βάθος δεκαημέρου είναι κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ. Τονίζεται πως η αξιέπαινη εκστρατεία των οργανωμένων οπαδών για εξόφληση του δανείου της Κτηματικής, στην οποία ανήκει το «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν εμπίπτει στα κριτήρια Μαρτίου, τα οποία «απειλούν» την Ανόρθωση με καταστροφικές συνέπειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ