ΑΠΟΕΛ: Μετεγγραφή Όμαρ Χάνι υπό τις… ευλογίες του Τάαμαρι

Ο 19χρονος Ιορδανός ενδιαφέρει και μάλιστα «ζεστά» τους γαλαζοκίτρινους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, κάθε άλλο παρά τυχαία ανέφερε τον περασμένο Δεκέμβριο πως στον ΑΠΟΕΛ είναι σε συζήτηση με την προηγούμενη ομάδα του Μούσα Αλ Τάαμαρι για να δημιουργήσουν από κοινού ακαδημία στην Ιορδανία. Ουσιαστικά, είχε αποκαλύψει την εξάπλωση των δικτύων του συλλόγου ώστε να εντοπισθούν νέα… αστεράκια και να αξιοποιηθούν.

Οπότε, η είδηση πως όχι μόνο είναι υπό παρακολούθηση ο Όμαρ Χάνι, αλλά ενδιαφέρει «ζεστά» τους πρωταθλητές, μόνο εντύπωση δεν προκάλεσε. Ο 19χρονος πλάγιος επιθετικός που μαζί με τον Μούσα Αλ Τάαμαρι ήταν εκ των πρωταγωνιστών για την Εθνική ομάδα της Ιορδανίας στις πρόσφατες υποχρεώσεις της Ολυμπιακής ομάδας στο Κουβέιτ, βρίσκεται στα «ραντάρ» του διευθυντή ποδοσφαίρου, Ντομένικο Τέτι. Ο Ιταλός έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για τον βραχύσωμο και ευέλικτο παίκτη, κρίνοντας ότι διαθέτει καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά για να αντεπεξέλθει και να διακριθεί σε πιο ανταγωνιστικό σύνολο.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Κέρδισε το «λαχείο» με €75.000

Προφανώς, ζητήθηκε η άποψη του Αλ Τάαμαρι. Ο Ιορδανός, λοιπόν, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του. Θεωρεί ότι έχει το υπόβαθρο για να εξελιχθεί, κάνοντας σπουδαία καριέρα. Ο νεαρός ανήκει στην Αλ Φαϊσαλί του Αμάν, οπότε για να ανοίξει τα φτερά του και να αποτελέσει μέρος του έμψυχου δυναμικού των γαλαζοκιτρίνων, θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία των διοικήσεων των δύο ομάδων. Όταν και εφόσον κριθεί αναγκαία η μετάβαση του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη στο Αμάν για τις τελικές συζητήσεις, αυτό θα γίνει με πάσα μυστικότητα.

«Κάθε παίκτης ονειρεύεται επαγγελματική καριέρα στην Ευρώπη και ελπίζω να γίνει έτσι για μένα. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η Αλ Φαϊσαλί να κερδίσει το πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση και η απόφαση θα παρθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο», δήλωσε ο Όμαρ Χάνι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ