aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ποιος είσαι εσύ και πού έκρυψες τον Μίλετιτς;

Ομόνοια: Ποιος είσαι εσύ και πού έκρυψες τον Μίλετιτς;

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν τρέχει, αλλά η διοίκηση της Ομόνοιας θα ανακοινώσει λεπτομέρειες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, μετά τον τελικό κυπέλλου. «Το τονίζουμε για μια ακόμη φορά, δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις. Αυτά θα γίνουν μετά τον τελικό. Προεργασία γίνεται εδώ και καιρό, αυτό είναι κάτι που το έχουμε πει αρκετές φορές, σε συνεννόηση του κ. Νταμπράουσκας με τον κ. Γιάννη Αναστασίου και το τμήμα σκάουτινγκ», δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου.

Επομένως, οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον των ποδοσφαιριστών οι οποίοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν θα παρθούν μετά τις 18 Μαΐου. Άλλωστε, υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν ανατρέψει ολοκληρωτικά την εικόνα τους στο τελευταίο διάστημα.

Τρανό παράδειγμα ο Νεμάνια Μίλετιτς. Ο Σέρβος αμυντικός παρουσιάζεται μεταμορφωμένος προς το καλύτερο. Έχει κερδίσει με το «σπαθί» του την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος τον χρησιμοποιεί τόσο ως κεντρικό αμυντικό όταν προκύψει απουσία ενός εκ των Κουλιμπαλί και Παναγιώτου, αλλά και ως δεξιό μπακ. Μάλιστα, στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον ΑΠΟΕΛ, αν και ήταν διαθέσιμος ο Άνταμ Μάθιους, ο Ελλαδότης προπονητής επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού στον 33χρονο ποδοσφαιριστή και δικαιώθηκε. Ανταποκρίθηκε στον απόλυτο βαθμό στα ανασταλτικά του καθήκοντα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τη δράση των Εφραίμ και Εντονγκαλά.

«Ποιος είσαι εσύ και πού έκρυψες τον Μίλετιτς;», διερωτώνται οι φίλοι της Ομόνοιας, εντυπωσιασμένοι με τις εμφανίσεις του Σέρβου, ο οποίος αν μη τι άλλο βάζει σε σκέψεις τους αρμόδιους σχετικά με το μέλλον του στο Γέρι. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και τον περασμένο Ιανουάριο έσβησε τούρτα γενεθλίων με 33 κεράκια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ