aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Καίγεται» για €1.000.000 και νέα διοίκηση

Ανόρθωση: «Καίγεται» για €1.000.000 και νέα διοίκηση

Η διοικούσα επιτροπή «τρέχει» με στόχο να αποφύγει η Ανόρθωση τις καταστροφικές συνέπειες των προσφυγών

Σε δύο βασικούς άξονες λειτουργεί η διοικούσα επιτροπή, η οποία ορίστηκε από τη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης. Ο πρώτος αφορά το φλέγον θέμα των οικονομικών κριτηρίων Μαρτίου και ο δεύτερος στη συγκρότηση συνδυασμού, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου. Όπως ενημερώθηκαν τα μέλη, απαιτείται ποσό πάνω από 1.000.000 ευρώ για να ξεπεράσει η ομάδα της Αμμοχώστου (τουλάχιστον προσωρινά) τον εφιάλτη των προσφυγών. Σε διαφορετική περίπτωση το καταστροφικό σενάριο της αφαίρεσης βαθμών και του εμπάργκο μετεγγραφών δεν θα είναι μακριά.

Οι κ. κ. Μιχάλης Νεοφύτου, Σάββας Αβραάμ, Κυριάκος Πραστίτη και ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων, Ανδρέας Ανδρέου ανέλαβαν να «τρέξουν» τα… καυτά θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο, έως τις 10 Μαΐου, ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η Εκλογική Γενική Συνέλευση. Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου αφορά την επόμενη ημέρα στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Η προηγούμενη διοίκηση, υπό την προεδρία του Ανδρέα Σάντη, αποχώρησε επικρινόμενη από την πλειονότητα των μελών, για τους χειρισμούς που οδήγησαν τον Σύλλογο στο χείλος της καταστροφής. Το έλλειμμα της σεζόν υπολογίζεται πως θα ξεπεράσει τα 4.000.000 ευρώ, γεγονός που αποτελεί τεράστιο «αγκάθι» στην προσπάθεια προσέλκυσης ενδιαφερομένων για την επόμενη ημέρα στα διοικητικά της Ανόρθωσης.

Στις τάξεις των επιφανών φίλων της ομάδας υπάρχει κινητοποίηση και έντονες διεργασίες, οι οποίες θα ενταθούν ακόμη περισσότερο τις αμέσως επόμενες ημέρες, με σκοπό να αποφευχθεί το διοικητικό κενό. Πάντως, για την ώρα δεν υπάρχει στο προσκήνιο ενδιαφέρον από προσωπικότητα κοινής αποδοχής με οικονομική επιφάνεια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Γιάννης Οκκάς θα επιδιώξει με όσα «όπλα» του απέμειναν να οδηγήσει την Ανόρθωση σε αξιοπρεπή παρουσία στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές. Είναι δεδομένο πως στο τέλος της σεζόν θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές, αφού ελάχιστοι ξένοι ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό θα παραμείνουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ