aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈνα χρυσό και 3 χάλκινα μετάλλια, ο απολογισμός της Κύπρου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονάτο...

Ένα χρυσό και 3 χάλκινα μετάλλια, ο απολογισμός της Κύπρου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονάτο στην Ιταλία

Η Κυπριακή Σκοποβολή, φανέρωσε για άλλη μια φορά τις ικανότητες και δυνατότητες που διαθέτει, καθώς οι Κύπριοι Σκοπευτές και Σκοπεύτριες ανέβασαν τη χώρα μας 4 φορές στο βάθρο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονάτο στην Ιταλία.

Ένα χρυσό και τρία Χάλκινα μετάλλια, ο απολογισμός στην μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση της Σκοποβολής.

ΧΡΥΣΟ μετάλλιο από τους νεαρούς σκοπευτές μας στο «Τρίο Εφήβων». Μάρκος Κοντόπουλος, Ανδρέας Ποντίκης και Κυριάκος Μιχαήλ, μετά από εξαιρετική παρουσία, επικράτησαν της Ουκρανίας με 6-2, ανέβηκαν στο ψηλότερο βάθρο, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας παράλληλα για άλλη μια φορά, ότι η Κύπρος διαθέτει ταλέντα παγκόσμιας κλάσης.

Ακολούθησε το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο «Τρίο Γυναικών» με τις Παναγιώτα Ανδρέου, Άντρη Ελευθερίου και Αναστασία Ελευθερίου, οι οποίες στον αγώνα για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, νίκησαν άνετα την Μεγάλη Βρετανία με 6-2.

ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο και στο «Τρίο Ανδρών» με εμφάνιση, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Γεωργία, καθώς οι Γιώργος Αχιλλέως, Κλεάνθης Βαρναβίδης και Πέτρος Εγγλεζούδης, συνέτριψαν την αντίπαλο μας με σκορ 6-0.

Το πρώτο ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο και τέταρτο συνολικά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ήρθε στο «Ομαδικό Γυναικών», όπου η Άντρη Ελευθερίου (119/125), η Παναγιώτα Ανδρέου (119/125) και η Αναστασία Ελευθερίου (111/125), πέτυχαν την τρίτη καλύτερη επίδοση με 349 επιτυχίες στους 375 δίσκους.

Μπράβο στους αθλητές και αθλήτριες μας, Άντρες, Γυναίκες και Έφηβους, οι οποίοι κράτησαν ψηλά την Κυπριακή Σκοποβολή, σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Δ.Σ και το προσωπικό της ΣΚΟΚ, συγχαίρουν τους σκοπευτές, σκοπεύτριες και τους προπονητές τους, για τις διακρίσεις που πέτυχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονάτο, ευελπιστώντας ασφαλώς σε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ