aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στέλνει ραβασάκι η ΦΙΦΑ, έκανε προσφυγή (και) ο Μαρμούκ

Ανόρθωση: Στέλνει ραβασάκι η ΦΙΦΑ, έκανε προσφυγή (και) ο Μαρμούκ

Μετά τον Άνχελ Γκερέρο και ο Μαροκινός αμυντικός κατέθεσε προσφυγή και διεκδικεί ολόκληρο το ποσό που προνοείται στο συμβόλαιό του

Η Ανόρθωση κέρδισε τη μάχη με τον χρόνο και ξεπέρασε τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων. Η κινητοποίηση επιφανών και απλών οπαδών της «Κυρίας» αποσόβησε πολύ δυσάρεστες συνέπειες για την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία βρέθηκε πολύ κοντά σε εφιαλτικές ποινές. Eνδεχόμενη αφαίρεση βαθμών και ποινή για εμπάργκο μετεγγραφών θα ήταν καταστροφικές τιμωρίες για τους κυανόλευκους.

Επιπλέον, θα έκανε ακόμη πιο δύσβατο τον δρόμο για την επόμενη διοίκηση και θα έβαζε εμπόδια για να προκύψει διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Ο συμπληρωμένος φάκελος των κριτηρίων δεν σημαίνει πως έκλεισαν οι οικονομικές «τρύπες» για την προσφυγική ομάδα. Αντιθέτως, οι «αμαρτίες» της διοίκησης Ανδρέα Σάντη είναι πολλές και οι πληγές ανοικτές.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τέλος εποχής για Πουλλαΐδη

Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι μετά τον Άνχελ Γκερέρο προσέφυγε και δεύτερος ποδοσφαιριστής στη ΦΙΦΑ. Πρόκειται για τον Ναμπίλ Μαρμούκ. Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός προχώρησε σε μονομερή διακοπή συμβολαίου, λόγω καθυστερημένων οφειλών, και ακολούθως προσέφυγε στην επιτροπή επίλυσης διαφορών της ΦΙΦΑ, διεκδικώντας ολόκληρο το ποσό που προνοείται στο συμβόλαιό του, το οποίο είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Άλλος ένας «βραχνάς» για την Ανόρθωση, η οποία αφού εκδικαστεί η υπόθεση θα κληθεί να αποζημιώσει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ