aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΔεν θέλει να επιστρέψει στην Γιουνάιτεντ ο Γκρίνγουντ

Δεν θέλει να επιστρέψει στην Γιουνάιτεντ ο Γκρίνγουντ

Ο Μέισον Γκρίνγουντ ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του στην Ισπανία με τη φανέλα της Χετάφε, στην οποία εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι δανεικός για ένα χρόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ψάχνει για νέα ομάδα, καθώς δεν πρόκειται να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ».

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun» έχει βάλει αγγελία για να νοικιάσει την κατοικία του στο Μάντσεστερ, ζητώντας 14 χιλιάδες λίρες το μήνα από τους ενδιαφερόμενους.

Ο Άγγλος σταρ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στα γήπεδα, αφού πρώτα αποσύρθηκαν όλες οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του.

Ο Γκρίνγουντ τέθηκε εκτός ομάδας από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2022 όταν εμφανίστηκαν εναντίον του βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οδήγησαν σε κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, εγκληματικής συμπεριφοράς και επίθεση.

Ο διεθνής άσος δεν είχε μέλλον στο Μάντσεστερ και αποφάσισε να παίξει στην Χετάφε, στην ομώνυμη πόλη στα νότια της ισπανικής πρωτεύουσας, όπου αναγεννήθηκε αγωνιστικά, έχοντας 10 γκολ και έξι ασίστ σε 36 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τη φανέλα της ομάδας του Χοσέ Μπορδαλάς.
«Ευχαριστώ για όλα τη Χετάφε για την ευκαιρία που μού έδωσε ν’ αγαπήσω ξανά το ποδόσφαιρο» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γκρίνγουντ, αποχαιρετώντας την ισπανική ομάδα, παίζοντας χθες το τελευταίο του ματς κόντρα στη Μαγιόρκα, στο φινάλε της La Liga.

Τώρα ψάχνει για νέα ομάδα με τα αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως θα δοθεί από τη Γιουνάιτεντ στη Γιουβέντους ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ, Γκλέισον Μπρέμερ, ή θα παραχωρηθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία προσφέρει 50 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.
Ο 22χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία νέων της Γιουνάιτεντ και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2019 σε ηλικία 17 ετών. Ήταν βασικό μέλος της πρώτης ομάδας την σεζόν 2021-22, μετρώντας 18 εμφανίσεις στην Premier League, η τελευταία από τις οποίες ήταν στις 22 Ιανουαρίου εναντίον της Γουέστ Χαμ, πριν τεθεί εκτός ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ