aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η «περιπέτεια» του Λάζαρου

Ανόρθωση: Η «περιπέτεια» του Λάζαρου

Τέλος εποχής για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην Ανόρθωση. Μια «περιπετειώδης» συνεργασία ολοκληρώνεται πριν την ώρα της, χωρίς ωστόσο να θεωρείται και… μεγάλη έκπληξη. Η «περιπέτεια» άρχισε από το έντονο φλερτ του Τιμούρ Κετσπάγια προς το πρόσωπό του. Σε κάθε μετεγγραφική περίοδο τ’ όνομά του ήταν στην επικαιρότητα για την Ανόρθωση, αλλά η μετεγγραφή του έγινε κατορθωτή για τη σεζόν 2021-22.

Έβαλε τη σφραγίδα του με την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ πετυχαίνοντας δύο τέρματα κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά (και τέσσερα συνολικά στην Ευρώπη), ενώ ήταν πρώτος σκόρερ της και στο πρωτάθλημα σκοράροντας 10 φορές. Για 35άρη ένας εξαιρετικός απολογισμός. Γι’ αυτό και στο τέλος της σεζόν, εξασφάλισε άδεια παραμονής για άλλο έναν χρόνο, με αυξημένες μάλιστα απολαβές. Μόνο που η φετινή σεζόν ήταν κάκιστη για τον Λάζαρο. Δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα θα ήθελε κι όσο ανέμεναν πώς και πώς οι φίλοι των κυανόλευκων. Κι εφόσον και τα λεπτά συμμετοχής του ήταν λίγα (289 όλα κι όλα) φυσιολογικά θεωρήθηκε ως… υποψήφιος προς αποχώρηση.

Χθες, ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός επισημοποίησε την αποχώρησή του. «Ενημερώθηκα επίσημα από τη διοίκηση ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή για το μέλλον. Ελπίζω να σας άφησα κάτι να θυμάστε», ήταν το σχόλιό του που… θύμιζε έντονα Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Φεύγει από το «Αντώνης Καράς», έχοντας τις περσινές όμορφες στιγμές και κάποια καθοριστικά και πανέμορφα τέρματα, καθώς επίσης και την κακή μισή φετινή σεζόν. Η απόφαση του Τσίσκο Μουνιόθ δεν ξάφνιασε, αφού τον τελευταίο καιρό ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός δεν ήταν στις επιλογές του ούτε ως αλλαγή.

Όλα αυτά, ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ