aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μοτίβο που θυμίζει σκοτσέζικο ντους

Ανόρθωση: Μοτίβο που θυμίζει σκοτσέζικο ντους

Αν τα αποτελέσματα στους ποδοσφαιρικούς αγώνες είχαν… μοτίβο, είναι η σειρά της νίκης για την Ανόρθωση. Εδώ και πενήντα μέρες περίπου, η εναλλαγή νίκης και ήττας σε ματς πρωταθλήματος, θυμίζει σκοτσέζικο ντους και προκαλεί απογοήτευση στους οπαδούς της. Πολύ περισσότερο διότι δεν μπορεί να… σταυρώσει ένα σερί με νίκες και συνεχίζει να κατρακυλά.

Έχουμε και λέμε: Στις 21 Οκτωβρίου νίκη επί της Δόξας Κατωκοπιάς με 3-0, στις 30 Οκτωβρίου ήττα από την Ομόνοια (0-2), στις 5 Νοεμβρίου νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας (2-1), στις 10 Νοεμβρίου ήττα από την Πάφος FC (0-1), στις 27 Νοεμβρίου εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ (1-0) και την περασμένη Κυριακή εντός έδρας ήττα από τον Άρη (0-2).

Οι φίλοι της «Κυρίας» αναμένουν ότι το μοτίβο θα συνεχιστεί και στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Στην πρεμιέρα του β’ γύρου απέναντι από τους Τακτακαλίτες δεν έχουν περιθώριο επιλογής στόχου. Εξάλλου, οι κυανόλευκοι έχουν μείνει τόσο πολύ πίσω από την κορυφή που ακόμη και μια θέση στην πρώτη εξάδα είναι ένα μεγάλο στοίχημα.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ήταν η τιμητική του Νινγκά. Ο φορ από τη Δημοκρατία του Τσαντ είχε πετύχει και τα δύο τέρματα στη νίκη με 2-1, αλλά η λάμψη του δεν συνεχίστηκε για πολύ.

Είναι ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης, αλλά «κόλλησε» στα τέσσερα γκολ. Κι εφόσον ο Νινγκά με τέτοιο απολογισμό είναι ο καλύτερος επιθετικός, κανένας δεν μπορεί να αδικήσει τον Τσίσκο Μουνιόθ, ο οποίος έχει αποφασίσει η ομάδα του να ενισχυθεί με άλλους δύο σέντερ φορ. Η διαδικασία εξεύρεσής τους έχει αρχίσει και πιστεύεται ότι τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο θα είναι στην Κύπρο πριν το τέλος του 2022.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ