aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑποκαλυπτικός Εκόνγκ: «Είχα πρόβλημα στο περπάτημα - Επιβίωσα στα ματς με παυσίπονα»

Αποκαλυπτικός Εκόνγκ: «Είχα πρόβλημα στο περπάτημα – Επιβίωσα στα ματς με παυσίπονα»

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ παρότι τραυματίας από τους ομίλους του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, κατάφερε να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια με τη Νιγηρία, με την οποία έφτασε έως τον τελικό (ηττήθηκε από την Ακτή Ελεφαντοστού), ενώ αναδείχθηκε και παίκτης της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά, το πρόβλημά του ήταν πολύ πιο σοβαρό από ό,τι θα περίμενε, με αποτέλεσμα στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ να τεθεί νοκ άουτ και να αναγκαστεί να προχωρήσει σε χειρουργείο, προκειμένου να το ξεπεράσει πλήρως.

Ο 30χρονος παραχώρησε συνέντευξη στο CNN World Sports, εξηγώντας όλα τα δεδομένα γύρω από την κατάσταση του τραυματισμού, αλλά και πώς το διαχειρίστηκε: «Υπέφερα από ένα σκίσιμο στον δικέφαλο μηριαίο. Στον έξω τένοντα του μηραίου. Η πρώτη ενόχληση ήταν κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού στη φάση των ομίλων. Μπόρεσα να συνεχίσω να παίζω και όταν έκανα άλλη μια μαγνητική τομογραφία μετά το τουρνουά, ανακαλύψαμε ότι πράγματι είχε σπάσει.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ