aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΥπερηχητική Ατλέτικο «σκόρπισε» την Μπιλμπάο και έγινε... αφεντικό για το σεντόνι!

Υπερηχητική Ατλέτικο «σκόρπισε» την Μπιλμπάο και έγινε… αφεντικό για το σεντόνι!

«Έκαψε» την Μπιλμπάο και ξέφυγε στο +6 η Ατλέτικο! Η ομάδα του Σιμεόνε, σκόρπισε τους Βάσκους στη Μαδρίτη 3-1 για την 33η αγωνιστική και έγινε το απόλυτο αφεντικό για την έξοδο στο Champions League.

Σκορπάει τρόμο και κλείνει θέση για το Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος» έστησαν… πάρτι με καλεσμένη την Μπιλμπάο για την 33η αγωνιστική της La Liga, ισοπεδώνοντας τους Βάσκους του Ερνέστο Βαλβέρδε 3-1 με φοβερή εμφάνιση και αγκάλιασαν την 4η θέση!

Μόλις στο 15ο λεπτό η ομάδα του Σιμεόνε πήρε το προβάδισμα με σκόρερ τον Ντε Πολ, ωστόσο λίγο πριν φύγει το ημίχρονο ο Νίκο Γουίλιαμς ισοφάρισε σε 1-1! Η πίεση της Ατλέτικο απέφερε καρπούς στο 52′ με τον Άνχελ Κορέα να νικά με πλασέ τον Σιμόν, ενώ στο 80′ ο τερματοφύλακας της Μπιλμπάο στάθηκε άτυχος, αφού από το σουτ του Λίνο, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία στην πλάτη του για το τελικό 3-1.

ΠΗΓΗ:sport24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ