aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GOALΤεράστια μετεγγραφή στο Survivor: Έρχεται η πιο hot η γυμνάστρια από την Θεσσαλονίκη!

Τεράστια μετεγγραφή στο Survivor: Έρχεται η πιο hot η γυμνάστρια από την Θεσσαλονίκη!

Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα με τους celebrities που συζητούν για τον νέο κύκλο του «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί δεν σταματά τις επαφές με πρόσωπα.

Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος φαίνεται ότι έχουν περάσει ήδη από εξετάσεις για να πάρουν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο ενώ προχωρημένες είναι οι συζητήσεις με Σάββα Γκέντσογλου και Όλγα Πηλιάκη.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού Σου Σου» έχει ζητήσει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ποσό, αλλά δεν προκαλεί αίσθηση καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί… έχει βάλει το χέρι στην τσέπη και θέλει δυνατά πρόσωπα.

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, ο «δαιμόνιος» Τούρκος παραγωγός έκανε πρόταση και στην πρώην σύντροφο του Σάββα Γκέντσογλου, Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια, που βρέθηκε το πρώτο μισό της σεζόν και στο «I’m celebrity», είχε εκφράσει την επιθυμία να πάει στο «Survivor».

Πρόταση δέχτηκε και η καλή φίλη της προαναφερθείσας, Σάσα Μπάστα, αλλά και η ψυχολόγος-πρώην σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη Κρίστη Καθάργια.

Την ίδια ώρα, με ανάρτηση στα social media, ο Νίκος Μίχας αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο «Survivor». Ο πρώην διαγωνιζόμενος του «Fame Story 2», εδώ και αρκετά χρόνια ζει στα Αντικύθηρα, όπου έχει δημιουργήσει τη δική του όμορφη οικογένεια. «Δέχτηκα μια πρόταση μετά το Αντικύθηρο να πάω στο Survivor. Να πάω;» έγραψε ζητώντας έτσι τη γνώμη των διαδικτυακών του φίλων. «Λέω να το κάνω και να χάσω τα κιλά του οικογενειάρχη», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η πρωινή εκπομπή του OPEN αποκάλυψε πως συμφωνία για να μπει στο Survivor έκανε και η Ματίνα Τσόγια, η οποία θυμίζει αρκετά την πρώην παίκτρια Καρολίνα Καλύβα και η οποία θα είναι στην ομάδα των «Μαχητών». Είναι 23 ετών, έχει τελείωσει γυμναστική Ακαδημία και ασχολείται με τον χορό!

Απολαύστε την πριν πάει στον Άγιο Δομίνικο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ